≫ 

Mega gubila 18 razlike, pa posle drame dobila Borac i ušla u polufinale Kupa! (VIDEO)

Čačani su bukvalno stali u poslednjih 10 minuta

  • 2

Košarkaši Mega Bemaksa posle velikog preokreta pobedili su Borac iz Čačka, 73:69, i tako se plasirali u polufinale Triglav Osiguranje Kupa Radivoja Koraća. 

Od samog početka susreta Mega se mučila sa timom koji igra Košarkašku ligu Srbije. Tako je posle neefiklasne prve deonice koju su Čačani dobili 13.10, usledio novi šok za Megu jer su čačani do kraja poluvremena zaigrali još boje i uvećali prednost na 36:26.

Pokušao je trener Milojević izmenama da prodrma svoje košarkaše ali to nije bilo dovoljno jer je mega u jednom momentu gubila i 18 poena razlike. U Borcu je reprezentativac Srbije Ilija Đoković odlično razigravao svoje saigrače i pogađao kada je bilo potrebno, a imao je podršku u Radovanu Đokoviću.

Ipak, sam kraj meča obeležio je neverovatan pad Čačana koji su u poslednjih 10 minuta bukvalno stali, a Mega je sa druge strane "dodala gas" i serijom poena prvo izjednačila, a potom i povela na 4 minuta do kraja utakmice.

U poslednjih 17 sekundi, Borac je prišao na -3, ali je Mega uspela da se odbrani i posle drame uđe u polufinale.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Mišković sa 17, Ašćerić sa 15 i Fundić sa 14.

U ekipi Borca najefikasniji je bio Ilija Đoković sa 23, dok je Radovan Đoković dodao 17.

Da podsetimo, Mega Bemaks će u polufinalu koje se igra u subotu od 21 sat dočekati boljeg iz duela Crvene zvezde i Dinamika.

VIDEO: Trinkijeri: Za srpsku košarku je dobro da Novi Pazar i Svet Đorđe igraju Kup

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA