Sale Đorđević dobio trofejni mač Vojske Srbije (FOTO)

Posle posete Spomen muzeja Komande kopnene vojske u Nišu, selektor dobio prigodan poklon

  • 2

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, njegov prvi pomoćnik Jovica Antonić, direktor marketinga KSS Zoran Papović i član delegacije KSS Milan Tasić, tokom završnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać posetili su Spomen muzej Komande kopnene vojske u Nišu.

Domaćin im je, kao i prošle godine predsedniku KSS Predragu Daniloviću i delegaciji KSS, bio komandant kopnene vojske general-pukovnik Milosav Simović, koji je srdačno pozdravio goste.

U prijatnoj prijateljskoj atmosferi, Đorđević i saradnici bili su oduševljeni sadržajem i eksponatima koje su videli u ovom velelepnom zdanju, koje predstavlja i svojevrstan muzej istorije naše vojske.

Foto: KSS

U Spomen sobi su upisana imena svih stradalih Nišlija i vojnika iz drugih srpskih gradova, a kako je domaćin objasnio, spojena je vojna prošlost i vojna sadašnjost kopnene vojske grada Niša.

Ovo prilikom, general Simović je poklonio Đorđeviću i Antoniću trofejne mačeve Vojske Srbije.

Selektor Đorđević je bio oduševljen posetom i najavio dolazak kompletne reprezentacije pred Svetsko prvenstvo u Kini, ukoliko Srbija bude domaćin neke prijateljske utakmice u Nišu.

(Telegraf.rs/KSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA