Nikola Jokić proslavio 24. rođendan: Dok je on duvao svećice, njegov brat je poručio "Kosovo je Srbija" (FOTO)

Zvezda NBA lige posle Ol-stara imala je još jedan razlog za slavlje

  • 9

Trenutno najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić, proslavio je svoj 24. rođendan u krugu najbližih koji su s njim u Americi. Jokić je odmah posle Ol-star vikenda, gde je prvi put u karijeri nastupio u utakmici najvećih zvezda NBA lige, imao novi razlog za slavlje, pošto je napunio 24 godine.

Jokić je rođen u Somboru 19. februara 1995. godine, a 24 godine kasnije slavio je sa svojom braćom, Nemanjom i Strahinjom, kao i sa svojom devojkom Natalijom Maćešić i njenom sestrom.

Nikola Jokić slavi 24. rođendan; Foto: Instagram.com/nmacesic

Oni su Jokiću napravili tortu sa svećicama na kojima je bio broj 24, koje je on oduvao. Zanimljivo, tom prilikom je njegov brat Nemanja, koji je počeo MMA karijeru, imao majicu "Kosovo je Srbija", što će posebno oduševiti navijače.

Poslednje dve godine Jokić je bio na meti kritika pojedinih navijača u Srbiji jer nije igrao za reprezentaciju. Ove godine bi to moglo da se promeni, pošto je i selektor Aleksandar Đorđević promenio retoriku i najavio da bi as Denvera mogao da zaigra za Orlove na Mundobasketu.

Pominjalo se i da Jokićeva braća imaju uticaj na njegovu odluku da igra za Srbiju, ali majica koju je njegov brat nosio najbolje pokazuje kolike su Jokići zapravo patriote.

VIDEO: Mačvan o Nikoli Jokiću i šansama da Srbija bude kompletna na Svetskom prvenstvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...kakav kralj...

    20. februar 2019 | 12:04

    ...od ovog momenta prešvrljao sam sve moje komentare tipa valjanje guma,individualac i ostale gluposti...izvinjavam se Jokićima i od ovog momenta nikad neću bilo šta negativno reći...do godine u Prizrenu...

  • Somborac

    20. februar 2019 | 13:47

    Ne, majica nikako ne pokazuje kolike su patriote. Lako se praviti veliki Srbin iz svoje velelepne vile hiljadama milja daleko na drugom kontinentu. Kada on bude igrao za Srbiju, kada on i braća otvore neke fabrike u svom ljubljenom Somboru (koji je potpuno ekonomski propao), kada renoviraju bolnicu ili neku školu ili kada makar budu imali petlje da to što piše na majici javno kažu negde na tom istom Kosovu...onda možemo pričati o patriotizmu mladih gospodina.

  • Vesko

    20. februar 2019 | 12:03

    Priznajem samo one koji to u Prizrenu ili nekom drugom mestu na Kosovu i Metohiji kažu KOSOVO JE SRBIJA. Lako im se odavde junačit. Neka odu tamo pa neka se junače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA