≫ 

Gurni Jokića u reket neka izvlači faulove: Trener Denvera otkrio tajne savete zbog kojih tim neverovatno igra ove sezone! (VIDEO)

Mladi Somborac uživa beskrajno poverenje trenera Melouna

  • 2

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Oklahomu 121:112, i to posle neizvesne završnice u kojoj je Nikola Jokić poenima iz igre, ali i sa slobodnih bacanja prelomio meč.

Baš to je bio povod za novinarska pitanja upućena treneru Denvera Majku Melounu o Jokiću i njegovo igri, naročito u reketu i poenima sa bacanja.

- Ušli smo rano u bonus u 4. četvrtini. To je tačno. Ali, ljudi, morate da shvatite da pre svake utakmice dobijam poruke od oca. Uvek mi napiše: "Gurni Jokića u reket, neka izvlači faulove i ide na bacanja". Očigledno, mi smo to i uradili. Sad od njega čekam da mi napiše novu poruku: "Konačno si me poslušao".

VIDEO: Ko su Srbi koji su obeležili NBA Ol-star?

- Nikola je stekao poštovanje sudija zna kako da igra sa fizički snažnim centrima i kada je potrebno - rekao je popularni Kouč Meloun i dodao:

- U Nikoli vidim čoveka koji zna da mu u svakom momentu verujem 100 posto. On je sposoban da postigne koš u svakom momentu. Dobili smo mnogo neizvesnih utakmica, a Nikola je fizički mnogo jači, daje dosta poena sa "posta" i verujemo mu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA