≫ 

Boston demolirao "vanzemaljce" iz Golden Stejta, Filadelfija može bez Bobija, novi dabl-dabl Vučevića! (FOTO) (VIDEO)

Prethodne NBA večeri naši košarkaši nisu izlazili na parket

  • 0

Košarkaši Bostona ubedljivo su sa 128:95 savladali Golden Stejt Voriorse u meču u kojem je dominirao Gordon Hejvord sa 30 poena. 

Od samog starta meča popularni Kelti su "pokazali zube" aktuelnom šampionu i već do poluvremena vodili 25 poena razlike, 73:48. U nastavku viđena je ista slika na terenu, a koliko su gosti bili dominantni pokazuje i činjenica da su dobili sve četiri deonice.

Najveća prednost je u jednom momentu iznosila 35 poena, na kojih Ratnici nisu imali nikakav odgovor, pa niti jednom u toku meča nisu uspeli ni da se približe raspucanom timu Bostona.

Pored Gordona Hejvorda sa 30 poena, u pobedničkom timu su se istakli Kajr Irving sa 19 poena, 5 skokova i 11 asistencija, 18 poena imao je Džejlen Braun, a poen manje Džejson Tejtum.

Sa druge strane, u timu Golden Stejta istakli su se Stef Kari sa 23 poena, pratili su ga Kevin Durent sa 18 i Demarkus Kazins sa 10. Njih trojica su bili jedini sa dvocifrenim brojem poena u domaćoj ekipi.

Filadelfija je slavila su na svom parketu protiv Orlanda 114:106, a Bobi Marjanović i ovoga puta nije bio u timu zbog oporavka od povrede.  Džejdžej Redik sa 26 poena, predvodio je Seventisikserse, sa 21 poenom i 12 skokova pratio ga je Tobajas Haris, a dabil - dabl je imao i Ben Simons sa 16 poena, 13 skokova i osam asistencija. Boban Marjanović se još uvek oporavlja od povrede. U Orlandu je najefikasniji bio Even Furnije sa 25 poena, poen manje dao je Aron Gordon, a Nikola Vučević je zabeležio dabl - dabl sa po 12 poena i skokova.

U ostalim mečevima, Hjuston je bio ubedljiv protiv Toronta, Minesota je iznenadila Oklahomu, baš kao i Memfis koji je bio bolji od Portlanda.

NBA rezultati: 

Indijana - Čikago 105:96

Filadelfija - Orlando 114:106

Memfis - Portland 120:111

Minesota - Oklahoma 131:120

Toronto - Hjuston 95:107

Golden Stejt - Boston 95:128

VIDEO: Mičel Donovan za Telegraf o NBA sezoni, Bogdanu Bogdanoviću i Evroligi

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA