≫ 

Grčka košarka u kandžama huligana: Olimpijakos - PAO otkazano, Arisovi divljali na meču sa Peristerijem (VIDEO)

Nema mira na tribinama ni kada se ne igra najveći derbi

  • 1

Pred 19. kolo grčkog košarkaškog prvenstva doneta je odluka da se duel Olimpijakosa i Panatinaikosa ne odigra, rezultat će biti naknadno upisan verovatno u korist "Zelenih", ali ni to ne stišava tenzije u ligi gde sve češće viđamo huliganske ispade.

Novi incident je zabeležen na meču Peristeri - Aris, koji je prekinut zbog tuče dve grupe navijača pri čemu nisu prezali ni od gađanja stolicama koje su prethodno počupali.

Utakmica je bila u prekidu, a privedena je kraju tek kada su obe grupe navijača izbačene sa tribina.

Inače, Panatinaikos je u toku dana putem zvaničnog tviter naloga isprozivao najvećeg rivala Olimpijakos videom u kome se najavljuje derbi u dvorani "Mira i Prijateljstva", uz poruku "Eror 404 Opponent not found" (greška 404, rival nije pronađen), kao aluzija na neodigravanje utakmice i povlačenje igrača Olimpijakosa sa nedavnog kup duela.

Čelnici dva kluba u petak su na sastanku pokušali da koliko-toliko spuste "loptu na zemlju" uz prisustvo čelnika KS Grčke, međutim nije završen zbog verbalnog i skoro fizičkog sukoba gazde "Zelenih "Dimitirsa Janakopulosa i menadžmenta rivala na čelu sa braćom Agelopulos.

Epilog je otkazivanje prvenstvenog duela koji je po rasporedu trebalo da bude odigran u nedelju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA