Cela sezona stala u jednu utakmicu: Lazić svestan šta čeka Zvezdu u majstorici koja "mora da se dobije" (VIDEO)

Kapiten Zvezde je jasan pred meč odluke za nedelju dana

  • 5

Izgubila je Zvezda drugi meč polufinalne serije ABA polufinala, ali ne i šanse za prolaz u finale koje su i dalje vrlo izgledne jer predstoji "majstorica" za sedam dana pred crveno-belom publikom.

O značaju tog meča suvišno je govoriti, a kapiten Zvezde Branko Lazić je upravo je to i apostrofirao rečima da "čitava sezona staje u tu jednu utakmicu".

- Pokušaćemo da se pripremimo do sledeće utakmice. Cela sezona faktički staje u tu treću utakmicu u ovom trenutku. Moramo svi da budemo fokusirani, bez obzira na to ko je na terenu, ko nije u igri. To je naš posao i to se očekuje od nas. Mislim da će biti veći pritisak, ali bio je prisutan i večeras. Igramo pred našim navijačima, svakako da moramo da pobedimo - optimista je Lazić.

Lazić je upitan o potezu Stratosa Perperoglua koji je zbog dva nesportska faula morao da izađe iz igre početkom četvrte deonice.  Na novinarsko pitsanje da li je o toime razgovarano sa Grkom u svlačionici, Lazić je dao najkrači mogući odgovor.

- Nismo...

(Telegraf.rs/M.Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    30. mart 2019 | 23:24

    Ti li bese kapiten. E pa baš si odigrao kapitenski. Mogao bi malo da učiš od Novice ubice, kako to izgleda kad si kapiten Zvezde.

  • Lepi

    31. mart 2019 | 08:30

    Iz svih procitanih izjava nigde se ne spominje sudjenje,sto znaci da je bilo odlicno.Branko je zasluzeno kapiten ali Tomic ne koristi domace igrace da donese prevagu na stranu Zvezde.

  • Cure

    31. mart 2019 | 07:20

    Igra nam je smesna 9 koseva u prvoj cetvrtini eeee...mi sa ulice bi vise koseva dali sram vas bilo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA