≫ 

Jokić je debeljuca koji vas ispraši po du*etu: Hit komentar Grega Popoviča o Srbinu (VIDEO)

Legendarni trener Sparsa veliki je poštovalac igre Srbina

  • 2

Nikola Jokić se vratio na pravi kolosek pred završnicu regularnog dela NBA lige i u pobedi protiv San Antonija bio je nadomak tripl-dabla. Posigao je 20 poena imao 11 skokova i 9 asistencija.

Njegova igra oduševila je i Grega Popovića, iako je bio koban po njegov tim, a legendarni trener dao je hit komentar na račun Srbina.

- Uvek mi natera osmeh na lice. Uvek se sjajno zabavlja na terenu... - počeo je Greg Popović priču o vođi Denvera.

- Moram reći da Jokić nije običan košarkaš, rekao sam već da izgleda pomalo debeljuškasto bez ikakve mišićne definicije. Uopšte ne izgleda kao atleta. Ne trči gore-dole na terenu, ne visi stalno u teretani, a onda te 'ispraši po dupetu' jer je toliko vešt i mudar. Neverovatno je koliko nije sebičan i kada to sve iskombinujete - uživanje je igrati s njim - zaključio je Greg

Da su simpatije "dvosmerne", pokazuje i izjava Nikole Jokića.

- Počastvovan sam zbog toga što je Greg Popović rekao. Znate dobro ko je, ne moram da ističem šta je uradio u karijeri... Iskreno, bio sam tužan što su ga isključili posle 63 sekunde. Volim da igram protiv dobrih trenera i igrača, možete mnogo bolje da igrate od njih - ozbiljno je govorio Nikola Jokić koji je protiv Spursa promašio samo jedan šut.

VIDEO: Mačvan o Nikoli Jokiću i šansama da Srbija bude kompletna na Svetskom prvenstvu

Panatinaikos ima zicer večeras (20.00) u poslednjem kolu Evrolige. U goste mu dolazi Budućnost, koja više razmišlja o polufinalu ABA lige, a pobeda vodi Grke u TOP 8. Kvota da će PAO slaviti s više od 17,5 poena razlike je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos - Budućnost.

VIDEO: Ko su Srbi koji su obeležili NBA Ol-star?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA