Svuda su mi povukli broj, ali nisam osvojio prsten i sa tim moram da živim do kraja života: Emotivna poruka Čarlsa Barklija pred utakmicu svih utakmica na koledžu (VIDEO)

Lepo kaže Čarls Barkli...

  • 1

Legenda NBA košarke Čarls Barkli poslao je veoma jaku poruku košarkašima koledž tima Oburn Tajgersa pred meč Fajnal fora NCAA protiv Virdžinija Kavalirsa.

On je igrao za ovaj univerzitet od 1981. doi 1984. godine i objasnio je igračima

- Imao sam neverovatan košarkaški život. Moj dres je povučen na Auburnu, povučen je u Filadelfiji, povučen je i u Finiks Sansima, ali znate šta? Nikad nisam osvojio šampionski prsten. Nikada nisam osvoji i sa tim moram da živim zauvek.

Vi momci imate priliku da to uradite, teško je kao đavo da se osvoji, ali ste uradili teži deo samim tim što ste došli ovde. Moj trener je ovde, Soni (Smit), mi nikad nismo stigli na Fajnal for, ovo je prvi put, a on je trener godinama.

Ne znate koliko je teško stići ovde i zato hoću da vam kažem jednu stvar: iskoristite ovu priliku! Ništa nećete raditi drugačije, svi ste igrali sjajno da biste stigli ovde, ali samo ne treba da uzimate ovo zdravo za gotovo - rekao je Barkli.

I momci su poslušali njegovu poruku sve do kraja neizvesne utakmice u kojoj su za dvadesetak poslednjih sekundi prokockali četiri poena razlike, a Virdžinija je trojkom i faulom dosuđenim pri šutu za tri poena uspela da preokrene i pobedi 63:62.

VIDEO - Dete od Deda Mraza traži da gleda Jokića u Ol star timu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA