≫ 

Divac se našalio na račun Zvezde: Bogdan je igrao za Partizan, koji i danas proizvodi igrače za NBA! Peđa i Beli su bili deo kluba koji "nije dobar"

Proslavljeni srpski košarkaš bio je raspoložen za priču i šalu u Sakramentu

  • 23

Nekadašnji košarkaš Sakramento Kingsa, Los Anđeles Lejkersa, Šarlot Hornetsa i reprezentativac Jugoslavije Vlade Divac postao je deo Nejsmitove Kuće slavnih u Springfildu, a upravo to bio je povod da porazgovara sa lokalnim novinarima na dan utakmice protiv Nju Orleansa

Tokom intervjua, Divac je, pored priče o velikoj karijeri, podsetio novinare na slavnu prošlost Partizana i istakao da su on i Bogdanović nosili dresove crno-belih, za razliku od Peđe i Bjelice.

- Moram da pomenem i klub za koji sam igrao u domovini. Taj tim, beogradski Partizan, nastavlja da i dan danas proizvodi igrače za NBA. Bogdan je jedan od njih, a Peđa i Beli su igrali za onaj drugi klub. Taj klub nije dobar - šaljivo je prokomentarisao Vlade.

Tom prilikom, nije napomenuo da je i sam tokom lokauta, štrajka u NBA, u sezoni 1998/1999 i sam bio deo Zvezde, za koju je ubeležio dva nastupa, i to, protiv Žalgirisa i Orteza u Evroligi.

VIDEO: Ko su Srbi koji su obeležili NBA Ol-star?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    8. april 2019 | 15:30

    Druze nosio si i ti sveti crveno beli dres. 🔴⚪🔴⚪

  • Dzoni Granata

    8. april 2019 | 17:55

    Trenutno u Nba ima vise Zvezdinih igraca nego partizanovih, o Evroligi da ni ne govorim... Reprezentacija mogu sve Zvezdini igraci da budu i bicemo drugi na svetu... Jovic, Micic, Nedovic, Guduric, Kalinic, Simonovic, Bjelica, Marjanovic, Kuzmic....

  • Delija

    8. april 2019 | 16:20

    Njegova karijera je procvetala posle Zvezdinog dresa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA