≫ 

Adetokumbo pomerio granice fizike: Grčko čudovište izvelo zakucavanje godine sa linije za slobodna bacanja (VIDEO)

Superstar Milvokija još jednom je pokazao neverovatne fizičke predispozicije i talenat

  • 16

As Milvoki Baksa, Janis Adetokumbo vodio je svoj tim do vođstva od 1:0 u plej-ofu protiv Detroita. On je postigao 24 poena i imao 17 skokova, a posebno se izdvojilo njegovo spektakularno zakucavanje, kojim je pomerio granice fizike.

On je u jednom momentu zakucao posle kontre i dobre odbrane gotovo sa linije za slobodna bacanja i oduševio navijače širom sveta.

Grk je delom stopala prešao liniju za slobodna bacanja, ali je i to bio čudovišni odraz sa 4.17 metara, koji pomera granice fizike.

Ovo zakucavanje podsetilo je na Majkla Džordana, koji je ovakvo zakucavanje izveo na Ol-staru 1988. godine u takmičenju u zakucavanju.

I on je tada nagazio liniju za slobodna bacanja, a 31 godinu kasnije, takav podvig, ali na utakmici, ponovio je i Janis Adetokumbo.

VIDEO: Bandža Si izveo najspektakularnije zakucavanje sezone

Vrlo važna utakmica večeras (21.00) za Arsenal u borbi za Ligu šampiona. Tobdžije gostuju veoma dobrom Votfordu, a pobeda bi ih  dovela do deobe 4. mesta. Kvota na dvojku je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Votford - Arsenal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 777

    15. april 2019 | 10:36

    Da, to je uradio Majkl Džordan ali on je visok 198 cm, a Janis 211 cm. Plus raspon ruku, tako da ovo i nije baš spektakularno u odnosu na Džordanovo zakucavanje.

  • Semjto

    15. april 2019 | 10:29

    A to što je odigrao užičko nikom ništa :)

  • Dusan

    15. april 2019 | 10:17

    MJ je to bolje izveo, Janis je dosta nagazio preko linije, ali svakako svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA