≫ 

Varvari laserima provocirali Čovića, ovaj im odgovorio - poljupcima! (VIDEO)

Na meti domaćih navijača našao se plejmejker Zvezde

  • 5

Svega je bilo u "Morači" na trećoj utakmici finalne serije ABA lige, Budućnost je savladala Zvezdu i ostala "u igri" za trofej i Evroligu, ali se mnogo priča i o ambijentu u hali, vrlo neprijateljskom po goste.

Osetili su "vrelinu" na svojoj koži igrači Zvezde, od starta su navijači Budućnosti vršili pritisak, dvojica su čak upala i na sam teren, a  čini se da je na meti najviše bio plejmejker Beograđana Filip Čović.

Svaka njegova akcija ispraćena je orkestrom zvižduka, pa je i iskusni košarkaš Zvezde pomalo podlegao pritisku. Nije završio utakmicu zbog pet ličnih grešaka, kada je i ušao u verbalni konflikt sa navijačima koji su se nalazili odmah do terena, malo iza čeone linije koša.

Laserima su gađali Čovića navijači Budućnosti, a on im na provokacije odgovorio - poljupcima!

I nakon što je seo na klupu, nastavili su da ga ometaju na isti način, pa je morao da se štiti i peškirom koji je nabacio na glavu.

VIDEO: Navijači Budućnosti utrčali na teren i pljuvali igrače Zvezde pre početka utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    17. april 2019 | 21:35

    Jbg tako sve i vi njih docekali...bratski

  • Toma

    18. april 2019 | 07:22

    Ja navijam za Partizan, ali ovo sto su laseri a radili Covicu, lepo im je odgovorio poljupcima!? Ali je ružna slika koju gleda sportski svet!? Cemu tolika mržnja, gde je nestao sportski duh fer-pleja!? Edukujte Te,, huligane, koji seju nepotrebnu mržnju!? Niko tu nista ne dobija, osim samo mladalački nesportski hir!?

  • Bosko

    18. april 2019 | 09:46

    Bratski nema sta. Zaposeli pola Beograda i Kopaonik funcijama i nekretninama, a u Podgorici im dve trecine populacije albanci... Gde cete ako vas izbace iz Srbije braco? Nas bijete, a bracu albance ljubite... Samo debil ce otici na more kod vas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA