≫ 

Repeša je finale Evrolige izgubio sa 44 razlike, a Zvezda ga je na to surovo podsetila! (VIDEO)

Teško da postoji gori debakl za Jasmina Repešu od onog u Tel Avivu

  • 6

Jasmin Repeša doživeo je surov debakl u 5. meču finala ABA lige protiv Crvene zvezde, što je podsetilo na njegovo finale Evrolige iz 2004. godine, kada je izgubio sa 44 razlike.

Makabi Tel Aviv je u Izraelu bio domaćin fajnal fora, što je maksimalno iskoristio za četvrtu titulu prvaka Starog kontinenta.

Skiper Bolonja bio je rival u finalu, pod vođstvom Jasmina Repeše, koji pamti debakl od čak 118:74!

Ozbiljnu je ekipu imao tada Makabi, ruku na srce, sa Šarasom Jasikevičijusom (18 poena) i Entonijem Parkerom (21), a istakao se još Tal Burstajn sa 17 poena.

Dres Makabija nosio je i Nikola Vujičić, dok je Miloš Vujanić bio jedina svetla tačka Skipera sa 21 poenom. Đanluka Bazile i Karlos Delfino su još bili aduti italijanske ekipe, Erazem Lorbek i Matjaž Smodiš...

Protiv Crvene zvezde, mnogo godina kasnije, izgubio je sa -43, samo jedan koš je timu Milana Tomića nedostajao da izjednači neslavan rekord hrvatskog stručnjaka.

Repeša se, ljut zbog skandala i napada na igrače, zatim i teškog poraza, nije ni pojavio na konferenciji za medije, a navijači su ga ismevali pokazujući mu novi čist sako.

VIDEO - Delija doneo čist sako Jasminu Repeši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    23. april 2019 | 12:28

    Izadji mala, izaaadji mala, izadji bar na cas....

  • ГОРСКИ ВИЈЕНАЦ

    23. april 2019 | 13:31

    Лош тренер а никакав човјек. Умјесто да смирује ситуацију он пали. После друге утакмице је требао да да отказ. Он за губитак од 40 разлике криви навијаче. Срамота од човјека.

  • Nemke

    23. april 2019 | 12:12

    Smejurija od trenera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA