≫ 

Posle Jokića i Teodosića, Kris Pol našao novu žrtvu: Driblingom ponizio igrača Golden Stejta, ovaj nije znao gde se nalazi (VIDEO)

Plejmejker Hjustona se poigravao sa krilnim centrom Voriorsa

  • 0

Golden Stejt Voriorsi slavili su protiv Hjustona sa 115:109 na svom parketu u drugoj utakmici polufinalne serije Zapada, ali je potez večeri imao plejmejker Rokitsa, Kris Pol, koji se tokom treće četvrtine poigravao sa krilnim centrom domaće ekipe, Kevonom Lunijem.

Pol je poznat kao košarkaš koji voli da ponižava rivale driblinzima i potezima, a njegovu veštinu svojevremeno je na svojoj koži osetio i Miloš Teodosić dok je igrao za LA Kliperse, ali i Nikola Jokić, koji je "plesao" dok mu je Pol "lomio kolena" u jednom ranijem duelu protiv Denvera.

Sada je svoju veštinu upotrebio protiv Lunija, kojem je proturio loptu kroz noge, zatim ga zaobišao i zaleteo se ka košu. Dok se krilni centar Voriorsa okrenuo i shvatio šta se dešava, Pol je već bio u naletu za postizanje poena.

I uspeo je da poentira tek iz drugog pokušaja, pošto je prvi put bio neprecizan, ali mu se lopta odbila u ruke.

Pol je na kraju meč završio sa 18 poena, što nije bilo dovoljno njegovoj ekipi da napravi brejk, pa će u Hjustonu braniti domaći teren uz 2:0 za Golden Stejt u seriji.

Još jedna ulaznica za Fajnal for Evrolige ostala je u opticaju, a ona će biti dodeljena večeras, Efesu ili Barseloni. Trenutno je 2:2 u seriji i večeras od 19.30 se sve završava. Kec je 1,50, a dvojka 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes - Barselona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA