Beku Partizana stradao nos u Novom Pazaru, Trinkijeri poručio: Ni za koga ovo nije lak teren!

Crno-beli će morati da igraju bez Pejdža u narednim utakmicama

  • 0

Košarkaši Partizana jesu pobedili Novi Pazar na vrućem gostovanju rezultatom 81:66, ali su na istom ostali bez Amerikanca Markusa Pejdža!

Pejdžu je pred kraj prve četvrtine stradao nos i očekuje ga pauza, dok će dodatni pregledi utvrditi da li polomljen. U slučaju da jeste, sledi nekoliko nedelja pauze.

On je bio u duelu sa Markom Radonjićem koji ga je slučajno udario, a Amerikanac je vrlo brzo iznet sa terena i nije se vraćao u igru.

Zanimljivo, trener crno-belih Andrea Trinkjeri nije pričao o povredi svog beka, ali jeste o samoj utakmici:

- Želim da čestitam Oliveru Popoviću na pravoj, tvrdoj, poštenoj partiji. Mislio sam da će tako biti i baš tako je bilo. Oni su pogađali teške šuteve, ali kada imaš veliku motivaciju i ovakav ambijent to se zna desiti. Trebalo je da budemo samo da budemo malo strpljivi i da sačekamo da teški šutevi prestanu ulaziti u koš. Problem je i što mi nismo pogodili ništa, zato smo se malo više gnjavili u napadu nego što je trebalo. Ipak, nije ovo lak teren ni za koga - rekao je Italijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA