Lako je sa Larkinom, naša hemija je prirodna: Vasa posle velike pobede nad Fenerom kaže da je nebitno ko dolazi u finalu Evrolige

Spremni smo i za Real i za CSKA, kaže Micić

  • 0

Plejmejker Anadolu Efesa Vasilije Micić skromno je ocenio trijumf nad Fenerbahčeom u polufinalu Evrolige kao timski, iako mu je doprineo sa velikih 25 poena.

Efes je u Vitoriji slavio sa 92:73 i u drugom poluvremenu potpuno demolirao Fener, a predvodnici tog naleta su bili upravo Micić i Šejn Larkin koji je postigao pet poena više od srpskog asa.

- Video sam upravo tako, timska igra je pobedila bez obzira na učinak Šejna Larkina i moj lični. Mislim da smo kao tim igrali vrlo dobro. Najbolje igrače iz njihovog tima smo sveli na mali broj poena i loše procente što je vrlo teško jer su imali puno samopouzdanja, sistem je okrenut prema njima i pohvalio bih sve svoje saigrače na koncentraciji - rekao je Micić posle meča za Sport klub.

On je prokomentarisao i to kako se on i Larkin poklapaju na terenu mada svako od njih dvojice mora da žrtvuje nešto od svoje igre.

- Utakmica je živa, trudim se da u trenutku reagujem isto kao i on. Mnogo je lakše igrati sa takvim igračem jer obojica čitamo igru i sposobni smo da pogodimo i mislim da za odbranu nije lako da se prilagodi. Prirodnim putem se desila ta lepa hemija - kaže Micić.

Nijedan od dva potencijalna protivnika nije lak, ali Micić smatra da Efes može i sa Realom i sa CSKA.

- Iskreno ne volim da pričam mnogo unapred. Nebitno je ko dolazi, mislim da smo za obe ekipe spremni. Izgubili smo i od jednih i od drugih u obe utakmice, ali su sve bile neizvesne i ako budemo verovali kao i danas mislim da imamo veliku šansu - istakao je plejmejker Efesa.

VIDEO - Vasilije Micić nakon poraza od Fenerbahčea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA