≫ 

Ona je srpska "mama Dončić": Bivša žena Bobe Živojinovića je prevaga da novo čudo Reala zaigra za Srbiju, a ne Hrvatsku!

Postoji mnogo razloga da Mario zaigra za Orlove!

  • 9
Mario Nakić Foto: MN Press

U slučaju Luke Dončića, presudili su uticaj mame Mirjam i činjenica da je supertalenat praktično ceo život do važne odluke o igranju za reprezentaciju proveo u Sloveniji. Nešto slično se dešava sa Mariom Nakićem, na sreću, ovaj put u Srbiji!

Mario je beogradsko dete, rođen je u Srbiji i nema sumnje da bi mama Zorica sigurno najviše volela da obuče dres Orlova. Odrastao je u Zemunu i tu je počeo da se bavi košarkom do 2014, kada je prešao u Partizan.

Zorica i Ivo Nakić Sa jednog dočeka na aerodromu Foto: MN Press

Partijama i talentom je brzo privukao pažnju Reala, koji u ovakvim situacijama ne okleva baš previše. Često mu se dešavalo da igra sa starijim generacijama, munjevito je napredovao i već u septembru 2015. je došao u Madrid, gde su mu Luka Dončić i Dino Radončić mnogo pomogli u uklapanju, pošto nemaju preveliki generacijski jaz.

Naravno, u ovakvim slučajevima, ne reaguje samo Real, već i Španija, koja je pokušala da vrbuje Nakića da zaigra za Furiju. Sa druge strane, Hrvati očajavaju jer Marija vide u našoj opremi, a pozitivne signale dao  nam je i Igor Rakočević, potpredsednik KSS.

Za mogućnost da Srbija ima igrača za budućnost, možemo da zahvalimo ljubavi Iva i Beograđanke Zorice Nakić, koja se rasplamsala dok je hrvatski košarkaš nosio dres Partizana.

Ivo je bio član generacije Cibone koja je osvojila 1985. Kup evropskih šampiona, ali je potom prešao u Partizan, u kom je proveo čak šest sezona. Tu se i rodila ljubav sa Zoricom, koja je prethodno bila u vezi sa Bobom Živojinovićem. Ona je i majka Filipa Živojinovića (rođen 1985), a sada živi u Madridu sa suprugom, ćerkom Ivom i sinom Mariom.

 
 
 
View this post on Instagram
Mi porodicno❤️👍Zivojinović&NakicA post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

U odličnim je odnosima sa Bobom i dalje, o tome svedoče još sjajni odnosi dece, Filipa, Ive i Marija. Filip se vezao za polubrata i polusestru, iako je razlika u godinama velika (Mario je rođen 2001. godine).

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Mario Nakic (@mario7nakic) on

Često i organizuju zajednička druženja sa Bobom i Lepom Brenom, koriste svaku priliku da budu uz decu i deluje da su mnogo homogeniji od Mirjam Poterbin i Saše Dončića, koji su Sloveniji dali velikog asa.

 
 
 
View this post on Instagram
#tb 😂😂🙌A post shared by Mario Nakic (@mario7nakic) on

Takođe, zanimljivo je i da je Ivo član BDA, agencije koja zastupa i Dončića i Nakića, a koja prilično usko sarađuje sa Realom - tako je i madridski klub lako dobio privilegiju da razvija dva supertalenta. Luka je doneo Evroligu ekipi 2018. u Beogradu, Mario je sada na pragu velike scene! Nadajmo se, i u dresu Srbije. Dovoljno govore i fotografije koje je Mario objavljivao, sa Teom i Saletom Đorđevićem...

 
 
 
View this post on Instagram
😃🏀A post shared by Mario Nakic (@mario7nakic) on

VIDEO - Zvezda Harlem Globtrotersa u neverici kada je čuo ko su NBA Srbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M-78

    23. maj 2019 | 13:53

    Za koga god se odluci neka mu je sa srecom!

  • Neki

    23. maj 2019 | 13:00

    Sa Srbijom se uvjek može boriti za prvo mjesto u bilo kojem takmičenju,bez obzira za kog zaigra želim mu sreću i uspjeh u karijeri...

  • Nik Sloter

    23. maj 2019 | 12:08

    Ivo Nakic je najobozavaniji lik u istoriji kk Institucija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA