I Olimpijakos stao u red za Teodosića: Crveno-beli se okrenuli bivšim igračima, vraćaju esenciju koja je harala Evropom

Olimpijakos razmatra opciju da vrati srpskog kapitena u svoje redove

  • 0

Po navodima navijačkog portala Gavros, koji je usko povezan sa Olimpijakosom, pirejski velikan ozbiljno razmatra opciju povratka Miloša Teodosića u svoje redove.

I pored priča da će porodica Angelopuos napustiti klub, po navodima portala, upravo su oni pokrenuli inicijativu da se srpski kapiten vrati.

Za razliku od ostalih klubova, Olimpijakos ima nekoliko prednosti.

Privrženost klubu na prvom mestu i stari prijatelji. Blizina kući i česte direktne linije za Beograd, što bi mnogo značilo Teodosiću zbog supruge i deteta koje je nedavno dobio. Novac, posle epizode u NBA ligi, nije nešto što mu je primarno u pregovorima sa klubovima nego projekat, a Olimpijakos kreće u izgradnju novog tima u kojem bi Teo bio vođa.

Hornets Clippers Basketball Foto: Tanjug/Ap

Pored grčkog kluba za našeg košarkaša interesovanje je pokazao i Bolonja koju vodi Aleksandar Đorđević i on je njihova najveća prednost. Dolazak Miloša bi značilo mnogo kompletnoj italijanskoj košarci koja posle decenije polako, ali sigurno nastavlja uspon.

KOGA JOŠ OLIMPIJAKOS "MERKA"?

Nije Teodosić jedina želja grčkog velikana, naravno. Namera je da se u klub vrate i provereni asovi, nekadašnje perjanice ekipe Kajl Hajns i Kostas Slukas. Njih dvojica su zajedno sa Teom delili svlačionicu atinskih crveno-belih, a najbitnija stvar kod svih njih je što su svi slobodni u izboru novih sredina.

Hajns i Slukas su članovi čuvene generacije koja je dva puta zaredom osvajala Evroligu, dok je Teo samo godinu dana pre tih uspeha napustio klub.

Lista Teovih "udvarača" je sve veća, podsetimo da na njega "trzaju" i Efes, Makabi, CSKA...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA