≫ 

Tomić trenirao strogoću na Davidovcu pred novinarima: Vraćao ga na stolicu i pošto je ovaj dobio voljno da ide (VIDEO)

Imao je trener Zvezde šta da poruči svom igraču

  • 1

Zvezda je pobedila Megu na startu polufinalne serije KLS lige, ali Milan Tomić najblaže rečeno nije oduševljen pristupom igrača u većem delu utakmice, koju je njegov tim prelomio tek u završnoj fazi. 

Trener Zvezde imao je šta da prigovori igračima, u povoju utakmice na udaru je bio Davidovac, kome je Tomić delio pedagoške lekcije i na konferenciji za medije.

- Teška utakmica za nas, kao što smo i očekivali, loše smo otvorili utakmicu njihovom serijom 7:0. Posle smo uspeli da se vratimo i na kraju dobijemo utakmicu što je najvažnije od svega - nije stigao da završi misao Davidovac, jer ga je Tomić prekinuo mahanjem kažiprsta.

Nasmejao je Tomić sve prisutne, i Davidovca, ali ovom nije bilo do smeha kada ga je trener vratio na stolicu pošto je ovaj otišao posle miga portparola.

- Deki, sedi... - pozvao je Tomić Davdovca da ovaj čuje šta trener ima da kaže.

Uz prisustvo Davidovca, Tomić je počeo izlaganje na temu nedovoljno dobrog zalaganja ekipe protiv Mege.

- Igrači, to što ne mogu da shvate, što im pričam cele godine... Ovo je i za vas (novinare), nemam šta da krijem. Dakle, imao sam razgovor sa igračima u svlačionici, gde je od nekog igrača dobijen odgovor "bitno je da smo pobedili". Nije bitno samo da se pobedi. Moraš da igraš košaršku, da čitaš na terenu, da daš sto posto, da igraš odbranu... Moraš da imaš, rekli smo, više od 50-60 posto poena iz tranzicije. Danas je Zvezda dala četiri poena iz tranzicije. Sećate se koliko smo dali protiv Budućnosti i Partizana? Dvadeset pet do trideset poena - rekao je Tomić, čije kompletno izlaganje, kao i situaciju sa Davidovcem, možete pogledati u priloženom videu uvrjhu vesti.

VIDEO: Lazićeva monstruozna rampa i opasan pad 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    3. jun 2019 | 04:06

    Copy paste od gospodina Duška V. koji ima neke uspehe za razlilu od ovog što je napravio najveći udarivši Bodirogu sa ledja👉👌😂🔐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA