≫ 

Ispunili smo sve ciljeve, ali protiv Zvezde imamo dovoljno motiva: Trinkijeri najavio finalnu seriju plej ofa!

Prvi meč finala na programu je u ponedeljak u 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić"

  • 0
Novica Veličković, Andrea Trinkijeri Foto: Marko Jovanović

Finalne borbe za titulu prvaka Srbije počinju u ponedeljak! U hali "Aleksandar Nikolić", od 18 časova Partizan će se sastati sa Crvenom zvezdom, koja ima i ulogu domaćina u prvom meču. Pehar namenjen nacionalnom šampionu, osvojiće tim koji prvi zabeleži tri pobede.

- Finale svakog takmičenja, posebno lige zemlje olimpijskih, svetskih i evropskih prvaka nosi veliku motivaciju svakom sportisti - počeo je trener Partizana Andrea Trinkijeri i nastavio:

- Želja da se postane šampion pokretačka je energija svakog dečaka kad počne da se bavi sportom. Pred nama je nova serija mečeva sa najvećim rivalom, protivnikom sa kojim smo ove sezone mnogo puta odmerili snage i sa kojim se odlično poznajemo.

Majkl Odžo, Vanja Marinković Foto: Marko Jovanović

- To što su oni osvojili prsten ABA lige, a mi pehar u Kupu Srbije, ne znači da će u predstojećim mečevima biti manje želje, energije i žara. Zbog titule, ali i zbog toga što su dueli Partizana i Zvezde uvek nešto posebno, što imaju dodatnu draž čak i kad nisu takmičarski. Crvena zvezda je u Superligi i polufinalu sa Megom imala maksimalan učinak, imala par dana više za odmor i pripremu, što joj daje prednost, kao i činjenica da će imati meč više pred svojom publikom.

- Mi smo ciljeve koje smo jesenas postavili ispunili, prolazna vremena u trci čiji je cilj na kraju sledeće sezone, su nam dala određene pokazatelje. To ne znači da u duele sa Zvezdom ulazimo bez motiva. Činjenica da su favoriti samo nas dodatno inspiriše na borbu, znamo kake obaveze nosi igranje u dresu Partizana i pružicemo maksimum na terenu sa željom da ispunimo naše i snove naših navijača - istakao je Trinkijeri.

VIDEO: Partizan "zakucao" FMP, pogledajte majstorije crno-belih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA