Trinkijeri grmeo na sudije: Ovo je sramota, pustite nas da igramo! (VIDEO)

Trener crno-belih nije bio zadovoljan ponašanjem arbitrara na prvom meču

  • 22

Trener Partizana, Andrea Trinkijeri bio je ljut posle meča, jer kako smatra, sudije su pokvarile lepu košarkašku predstavu. Trinkijeri je istakao da arbitri moraju da budu neprimetni, a ne u prvom planu. Zvezda je pobedila Partizan 98:94 u prvom meču finala plej-ofa Superlige.

- Finala bi trebalo da odluče igrači, a ne ličnosti koje bi trebalo biti neprimetne, a misle da su zvezde. Nije mi prva godina na klupi. Dve tehničke za dve sekunde, gde sam rekao "Nije faul". Ovo je sramota. Pusti da igramo, dve dobre ekipe, pusti nas da igramo košarku.

- Prva utakmica polufinala ABA lige četiri nesportske, a danas četiri tehničke za nas, 42 slobodna bacanja za Zvezdu. Mi smo se borili i čak smo poveli. Ali, moramo nešto fantastično napraviti, nije dovoljno dobro igrati i boriti  -rekao je Trinkijeri.

VIDEO: Pogledajte isključenje trenera Partizana:

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rok

    10. jun 2019 | 21:27

    Prijatelju dosli ste u Pionir da se tucete a ne da igrate kosarku ,napravili ste pedeset faulova covece .

  • pajdo

    10. jun 2019 | 21:44

    Iskreno..da sam navijac / ne daj boze / zvezde..stidio bih se cijeli zivot..sve sto su osvojili sve im je poklonjeno , oteto ili uglavnom na prevaru dobijeno..hvala ti boze sto volim partizan..zao mi je svih sto ih je bog izdao i zvezdu im dodijelio..ostase retardirani cijeli zivot

  • Bratija

    10. jun 2019 | 21:32

    To sad skola Dula otimaj al ne vredi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA