≫ 

Partizan odustaje od finala KLS lige? Predsednik kluba zapretio posle poraza od Zvezde!

 ≫ 

Ostoja Mijailović zakazao hitan sastanak rukovodstva kluba u utora ujutru

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika GP
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vidjenje

    11. jun 2019 | 15:23

    1. Priznat kos Partizanu nakog faula u napadu, 2. Ponistena trojka Zvezdi, zbog tehnicke Partizanu !?, 3. Odzov faul u napadu, gdje se fino na usporenom snimku vidi da ga Marinkovic prvo odguruje sa obje ruke, kad je ovaj ipak uhvatio loptu, Marinkovic se toliko bacio unazad i pao na parket, kao da ga je auto udarilo, 4. Ponisten kos Davidovca u 1poluvremenu, 100 posto regularan, prosto vrijeme nije bilo isteklo, 5. 1-2 faula Lazica nigdje veze, on mozda i jeste iritantan lik, ali to nije dovoljan razlog da su se sviraju faulovi, takvi faulovi da su sviranu svim ugracima Partizana nebi ispod 80 slobodnih Zvezda izvela, 6. Onaj sikirce-mesarski faul Novice sa ledja preko ruku i namjerno i nesporski. 7. Dva puta lopata udara zadnjeg igraca Partizana - lopta za Partizan. Eto iz prve ruke 7 komada,nije uopste zanemarljivo. Bilo je i u korist Zvezde nekih situacija, realno nije trebao biti izbacen Trinkijeri. Sve u svemu losa Zvezda, a Partizan ni sa ne realnih 65% suta za tri nije uspio dobiti utakmicu, tako da cini mi se 3-0, eventualno 3-1 je realan rezultat finalne serije.

  • GP

    11. jun 2019 | 13:26

    Ovo nema smisla igrati. Neprikrivena pljacka. Puna podrska navijaca za odustajanje. Neka igraju dva Coviceva FMP-ea.

  • TamoNeko

    11. jun 2019 | 13:24

    Ovo postaje već veoma ozbiljan problem na nivou Evrope i prava je slika i prilika amaterizma u košarci koji nikako da zamre. Mislim na organizaciju košarke. Malo, malo svako ko izgubi neko finale, polufinale, kup ... želi da istupi iz spostvene lige. To govori da lige više nemaju nikakvu ulogu, da su nemoćne i da vlada opšte rasulo. Svako pravilo može da se prekrši i može da se uradi apsolutno sve bez nekih većih posledica. Klubovi su samo poslednji krivci u lancu, a na vrhu piramide su ULEB i FIBA. Šta god mislili o mafiji u FIFA i UEFA tamo se ipak neki red zna. Što se naše košarke tiče, još pre 10-15 godina sam govorio da će ono što Partizan radi u nekoj budućnosti biti višestruko podignutio na viši nivo od strane Zvezde. Ta pravila igre koja su uspotavljena se faktički i danas poštuju. Tu se ne radi o klasičnim nameštanjima, već pre svega o mafijaškom lobiranju i postavljanju lojalnih ljudi na sva ključna mesta. Tako je to kada defakto nema saveza, nema profi lige...Sudija ne mora da svira nešto što ne postoji, dovoljno je recimo da sudi sudija koji dozvoljava čvršću igru a to ne odgovara jednoj od ekipa. Elem, legende naša oba kluba su se spustile na taj nivo mafijanja i to jeo no što upotpunjuje katastrofu. Kada je jedan Danilović dozvoilio sebi da kao predsednik velikog Partizana udara sudiju pištoljem po glavi to je kraj. Pa njega su obožavali u Zvezdaši i Partizanovci, njega je obožavao narod, zbog reprzentacije. Da ne zaobiđem Čovića, on je samo prirodan element u tom nenormlanom sistemu koji je uspostavljen. Partizanovci moji dragi, ljubitelji košarke, decenijama ste se seirili, bez trunke krtičke svesti i zatvarali oči pred mafijašlukom. Sada se to sve vraća sa kamatom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA