≫ 

I meni je bio ispljuvan sako, pa se nisam žalio na suđenje: Tomić odgovorio na Trinkijerijevu ljutnju prema arbitrima! (VIDEO)

Trener crveno-belih ima filozofiju da nikada ne komentariše suđenje

  • 24

Crvena zvezda je u dramatičnom finišu (98:94) povela 1:0 protiv Partizana u finalu Super lige. Trener Zvezde Milan Tomić posle meča je prokomentarisao i ljutnju kolege Andree Trinkijerija, koji nije bio zadovoljan suđenjem.

- Prva utakmica je najteža u finalnoj seriji. Imali smo pritisak. Odigrali smo napadački kvalitetno, pogodili smo šuteve za tri poena i neki kontranapad. Kontrolisali smo 35 minuta, poslednjih pet nismo. Najveća greška je bila što smo primili 26 poena iz kontri.

- Na finale ne može da se igra na 100 poena. Ne smemo da primimo 94 poena od Partizana. Čestitam igračima i publici koja nas je bodrila. Moramo mnogo bolje da igramo kako bismo pobedili Partizan u sredu. Što se tiče gledanja utakmice, bila je odlična. Ipak, ja ne gledam utakmicu, ja je vodim. Voleo bih da smo odigrali bolju odbranu. Nismo nikada mogli da se odvojimo. Imali smo 10 poena razlike, ali tada mora da se zapne u odbrani i da se napravi ta ključna razlika. Dajemo, pa primamo. To je kocka.

On je ocenio da je pritisak sada na Partizanu i dodao da ne želi da komentariše suđenje.

- Sudije nikada nisam pominjao, neću ni sada. Ako oni imaju komentar to je njihov problem. Ja sam video da je utakmica prošla u normalnim uslovima. Igrali smo i pred njihovim navijačima, pa smo videli kako mi je sako izgledao, pa se nisam žalio na suđenje - rekao je Tomić.

VIDEO: Tomić: Ova prva utakmica nam je i te kako bitna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    10. jun 2019 | 23:00

    Kontrolisali su utakmicu,ali kako? Zahvaljujući sudijama. A poslednjih deset minuta,sudije su stvarno preuzele kontrolu.

  • ⭐️Iggy CZV⭐️

    10. jun 2019 | 22:48

    Oj grobari jel vam zaooo jel vam zao jel vam zaoo

  • Istina boli...

    10. jun 2019 | 22:13

    Pa nisu ti sudije ispljuvale sako licemeru, nego su vam sada donele pobedu. Skrećeš pažnju sa ovog lopovluka koje ste režirali uz pomoć sudija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA