Navijači Partizana objavili video sa 17 situacija sa meča protiv Zvezde za koje smatraju da su pokradeni (VIDEO)

Na društvenim mrežama širi se snimak kojim pristalice crno-belih žele da pokažu neujednačen sudijski kriterijum

  • 80

Mnogo bure donela je prva utakmica finalne serije KLS u kojoj je Crvena zvezda slavila sa 98:94. Partizan je žestoko protestovao posle meča, u ime trenera Andree Trinkijerija, koji je poručio da je sudijski kriterijum bio sramotan.

I predsednik kluba Ostoja Mijailović se pridružio kritikama odmah posle meča i zapretio da Partizan neće nastavljati finalnu seriju, da bi u toku dana stiglo saopštenje, da će ipak igrati, ali zahtevaju smenu rukovodstva KLS.

Navijači su na društvenim mrežama čak uradili i snimak u kojem je prikazano 17 situacija, za koje smatraju da je Partizan oštećen.

Pogledajte i sami i u komentaru napišite vaše mišljenje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidjenje

    11. jun 2019 | 17:56

    1. Priznat kos Partizanu nakog faula u napadu, 2. Ponistena trojka Zvezdi, zbog tehnicke Partizanu !?, 3. Odzov faul u napadu, gdje se fino na usporenom snimku vidi da ga Marinkovic prvo odguruje sa obje ruke, kad je ovaj ipak uhvatio loptu, Marinkovic se toliko bacio unazad i pao na parket, kao da ga je auto udarilo, 4. Ponisten kos Davidovca u 1poluvremenu, 100 posto regularan, prosto vrijeme nije bilo isteklo, 5. 1-2 faula Lazica nigdje veze, on mozda i jeste iritantan lik, ali to nije dovoljan razlog da su se sviraju faulovi, takvi faulovi da su sviranu svim ugracima Partizana nebi ispod 80 slobodnih Zvezda izvela, 6. Onaj sikirce-mesarski faul Novice sa ledja preko ruku i namjerno i nesporski. 7. Dva puta lopata udara zadnjeg igraca Partizana - lopta za Partizan. Eto iz prve ruke 7 komada,nije uopste zanemarljivo. Bilo je i u korist Zvezde nekih situacija, realno nije trebao biti izbacen Trinkijeri. Sve u svemu losa Zvezda, a Partizan ni sa ne realnih 65% suta za tri nije uspio dobiti utakmicu, tako da cini mi se 3-0, eventualno 3-1 je realan rezultat finalne serije.

  • Realno

    11. jun 2019 | 17:55

    franjevci udarali kao ragbi da igraju...pola im se nije sudilo!Zamazali nam oci satro iskljucenjem hrvata a samo Lazic popio 3 lakta u vilicu!!!Sramotno!!!Naviklo to ceo zivot da otima....

  • Nešo

    11. jun 2019 | 19:05

    Sve u redu nista sporno ,tiket ispravan . Kmeeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA