≫ 

Najpoznatiji NBA otac besan posle trejda sina: Lejkersi nikad više neće osvojiti titulu!

Lavar Bal, kao i uvek, bez dlake na jeziku

  • 6

Lonzo Bol posle samo dve sezone napušta Los Anđeles Lejkerse - naredna destinacija perspektivnog plejmejkera je Nju Orleans gde je poslat u "paketu" sa Ingramom i Hartom, u NBA trejdu godine, za Entonija Dejvisa.

Glava porodice Bol, Lavar, bio je na utakmici svog najmlađeg sina LaMela (17) kada ga je zatekla vest o trejdu najstarijeg naslednika u Luizijanu i malo je reći da je bio razočaran takvom odlukom vođstva kluba iz los Anđelesa.

- Garantujem: kao što sam već rekao, to je najgori mogući potez koji su Lejkersi napravili u istoriji, nikad više neće osvojiti titulu - rekao je Lavar, koji je u SAD jednako medijski ispraćen kao i njegovi sinovi košarkaši.

- Zažaliće - dodao je na istu temu.

- Uživaću. Sve sam vam rekao već, doživeće krah. Sada su potpuno upropašćeni, ali je makar moj sin otišao sa broda koji samo što nije eksplodirao. Dao sam im šansu, samo se setite šta sam pričao. Rekao sam ako budu doveli trojicu braće Bol da će preživeti. Pustili ste ga (Lonza), oh, biće ovo hladan dan u paklu. Verujte u ovo što pričam.

Uz Lavara, na utakmici "Dru lige" najmlađeg brata gledali su Lonzo i Lianđelo, i upravo ih je u hali zatekla vest o trejdu koju je prvi "u etar" pustio poznati košarkaški novinar Adrian Vojnarovski.

Pelikani su, uz trio Lejkersa, od "jezerdžija" dobili i prava na četvrtog pika sa narednog drafta, uz napomenu da već imaju pravo na prvog posle lutrije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    16. jun 2019 | 10:36

    Tvoj sin nije na nivou nba cak i u evropi postoje americki plejmejkeri koji su bolji od lonza!

  • Jops

    16. jun 2019 | 10:44

    Mnogo ce im faliti onaj kljakavi prepotenko...

  • Nikola

    16. jun 2019 | 10:35

    Uzece odmah u prvoj sezoni bez bola HAHAHAHAHA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA