Sansi oterali Kokoškova, pa doveli drugog Srbina: Bivši trener Zvezde u štabu Finiksa!

Zanimljiv potez kluba poznatog po stalnim promenama trenera

  • 2

Finiks Sansi nižu trenere kao na traci, to je na svojoj koži osetio Igor Kokoškov, a sada će novajlija u stručnom štabu biti naš Darko Rajaković kao asistent.

Monti Vilijams će kao šef stručnog štaba imati Rajakovića kao pojačanje, naš stručnjak je prethodno dugo radio u Oklahomi.

- Zahvalan sam zbog sedam godina rada u Oklahomi i Tulsi. Još više sam zahvalan na prijateljstvima koja sam razvio sa igračima, trenerima i menadžmentom. Mnogo sjajnih sećanja ostaće večno. Ponosan sam da kažem kako NBA avanturu nastavljam u Sansima. Velika prilika za mene i porodicu, uzbuđen sam što počinjem novo poglavlje, čekaju nas sjajne stvari, prionućemo brzo na posao - poručio je Rajaković.

Inače, on je prethodno bio prvi stranac koji je vodio jedan tim u razvonoj NBA ligi takozvanoj NBDL ligi i to ekipu Tulse, koja je B tim Tandera. Rajaković je karijeru počeo kao trener pionira Crvene zvezde sa kojima je bio šampion Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niste znali?

    27. jun 2019 | 10:54

    I Murinjo je karijeru počeo u zvezdi pre 2800000 godina u nekom prošlom životu.

  • Lud zbunjen

    27. jun 2019 | 13:32

    Frustracije grobara kreću za 3,2,1...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA