« Nazad

Bravo! Srbija ima još jednog igrača u NBA ligi!

Smailagić potpisao za Golden Stejt

Pročitajte ceo tekst
Komentari (5)
Poređaj komentare:
 • N
  NekoKo

  Zna li Sale Đorđević ko je Smailagić? Mislim, da li je stigao da gleda naše klince sa obzirom da je trener kluba u Italiji. Čovek treba da bude vanzemalajc da bi mogao da se bavi valjano selektorskim poslom i da plus bude trener kluba i to još van zemlje. Sugiran sam da će već iduće godine pred OI početi fama kako je Smailagić važan za reprezentaciju. Gde je on sada, makar na najširem spisku. Gde je on čak i ranije? Gde je u kvalifikacijama, slektor je govorio da nemamo boljih, a ono samo koji mesec pošto su kvalifikacije završene ovaj momak potpisa za NBA klub. Ako se u obzir uzme činejnica da su neki igrali čak i bez kluba, veoma je teško objasniti kako to potencijalni NBA igrač nije imao mesta čak ni u onim nesrećnim kvalifikacijama gde su bili maskarirani. Selektor gubi raboš već duže vreme a vadi ga čineica da su mu jako privrženi ovi najvažniji naši igrači, tj. oni najiskusniji. Sada pred SP, svi najvijamo za Srbiju, ali definitivno posle ovog takmičenja KSS ako ima mozga morao bi neke stvari da rasapravi sa našim selektorom. Ali tu je Birčević, čuj. Nema niko ništa protiv tog dečka, ali on već duže vreme ne igra na nivou koji ga je preporučio za reprezentaciju i za razliku od Smailagića on je košarkaška daleka prošlost.

  • G
   Goran

   @NekoKo

   Reprezentaciju nikada ne cini 12 najboljih igraca, vec onih koji se najbolje slazu.

  • V
   Vvv

   @NekoKo

   Kao prvo decko je igrao letnju ligu da bi se nametnuo za NBA ugovor.. A to automatski ga iskljucuje sa spiska.. Iako je mozda bolji od Bircevica i koga god..

 • W
  Walkman

  Dokle god ne zaigra za A selekciju nije nas. Sutra moze da kaze igram za Bosnu, Hrvatsku, Crnu Goru, pa i Kosovo. Nazalost.

  • J
   Jaa

   @Walkman

   Pa i treba da igra za drugu reprezentaciju,npr.za Tursku! Ajmo turciiii!