Olimpijakos "kvari" Zvezdi planove: Jović prioritet Atinjana!

Neizvesno je gde će srpski plejmejker nastaviti karijeru

  • 3

Srpski reprezentativac Stefan Jović slobodan je posle isteka ugovora sa Bajernom i to žele da iskoriste brojni evroligaši, a Olimpijakos je jedan od njih.

Atinjani su ostali bez plejmejkera nakon što je Najdžel Vilijams-Gos potpisao za Jutu, pa je uprava grčkog drugoligaša sada angažovana da dovede pravu alternativu.

Logično, Jović se nameće kao idealno rešenje. 

Prema navodima grčkih medija, bivši plej Zvezde je na vrhu liste potencijalnih pojačanja, istina pregovori još uvek nisu krenuli, ali to je, prema istom izvoru, samo pitanje vremena.

Podsetimo, za Jovića je, pored ostalih, zainteresovana i Zvezda koja traži glavnog plejmejkera nakon odlaska Reglenda i Teodosićevog izbora da karijeru nastavi u Virtusu.

Atinjanima, ipak, "ne svetaju ruže" kada je finansijska situacija u pitanju, određenim igračima se duguje i po nekoliko plata, što može na kraju biti i odlučujući faktor da Jović sreću potraži na nekom drugom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    15. jul 2019 | 10:31

    Pa ovi se raspadaju nije valjda lud da tamo ode bolje da ostane u bajernu.

  • 🔴🔵⚪

    15. jul 2019 | 09:59

    Kao da je i imao u planu da se vrati!

  • Deki

    15. jul 2019 | 12:44

    Realno, u kojoj je situaciji Oly videli smo i juce da im Milutinov trazi zaostale plate plus igrace drugi ligu,Zvezda mu je bolja opcija. Mislim, pare ce da se naplate, makar preko BAT-a a ocigledno da je Zvezda stabolizovana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA