≫ 

Sale korigovao spisak za Kinu: Novi centar stiže među Orlove umesto povređenog Kuzmića!

Košarkaš Zvezde dolazi među Orlove

  • 1
Aleksandar Đorđević

Foto: MN Press

Reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić oporavlja se posle teške saobraćajne nesreće, pa je selektor Aleksandar Đorđević naknadno u sastav pozvao Nikolu Jovanovića.

Centar Crvene zvezde prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Trentu, a sada će biti jedan od 18 košarkaša koji konkurišu za Svetsko prvenstvo u Kini. Orlovi pripreme za Mundobasket počinju u četvrtak, kada će se u 13 časova okupiti u hotelu Kraun Plaza.

Ipak, od prvog dana Orlovi neće biti kompletni, jer će se shodno pravilima, po kojima NBA nedozvoljava košarkašima više od 28 dana priprema, kasnije priključiti Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić, Boban Marjanović, Nemanja Bjelica, a po svemu sudeći i novi košarkaš Memfis Grizlija Marko Gudurić.

Da podsetimo, košarkaši Srbije će se pripremati od 21. jula do 4. avgusta na Kopaoniku, posle toga ih očekuje niz pripremnih utakmica, a onda i samo prvenstvo koje traje od 31. avgusta do 15. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA