≫ 

Da li je ovo znak nade za Tea? Lekar Orlova otkrio da postoji šansa da ipak zaigra u Kini!

Oglasio se i KSS

  • 31
SERBIA Foto: MNPress

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić zadobio je povredu stopala u prvoj četvrtini pripremne utakmice protiv Litvanije u subotu u „Štark areni“, a sada se i KSS oglasio tim povodom.

Posle prvih pregleda, informaciju o njegovom stanju dao je doktor naše reprezentacije Dragan Radovanović.

U pitanju je obnovljena povreda tabanske fascije. Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira – kaže doktor Radovanović za sajt KSS.

U svakom slučaju, jasno je da Teo neće biti u stanju da nosi igru kao nekada, ali bi bilo značajno da bude uz tim na Svetskom prvenstvu, na kom će veći teret izneti Stefan Jović i Vasilije Micić.

Nažalost, crnu stranu celoj priči dali su sramni komentari brojnih navijača Crvene zvezde, koji su se naslađivali povredi zbog njegove odluke da potpiše za Virtus.

VIDEO - Srdačan pozdrav Saše Đorđevića sa trenerom Denvera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    11. avgust 2019 | 16:05

    Kao prvo to nisu pravi navijaci Zvezde to su neki tupani. Kao drugo da li je bitno da li je zvezdas ili partizanovac covek se povredio koga to moze da raduje. Nadam se da ces se oporaviti do prvenstva i sve najbolje u nastavku klupske karijere. Pozz od pravog navijaca Zvezde

  • Www

    11. avgust 2019 | 16:14

    Zaigrace u Kini ali u diskoteci...

  • Putin R.S

    11. avgust 2019 | 16:22

    Ostavite ga kuci i ne uzimajte rizik da idete sa igracem manje. I on da je normalan odjavio bi se kao i Macvan koji je to uradio sportski.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA