≫ 

Odom na putu potpunog pročišćenja, izbacio porniće i slatkiše

Rešio je da se uozbilji NBA šampion

  • 2
Kris Džener i Lamar Odom Foto: Profimedia/Startraks

Dvostruki NBA prvak i član "zletne generacije" reprezentacije SAD sa olimpijskih igara 2004, Lamar Odom, preduzeo je konkretne korake u pravcu svog mentalnog i fizičkog "pročišćenja", sve u želji da se vrati košarci.  

Odom je nedavno izbačen iz ekipe koja se takmiči u basket ligi "Big3" zbog neprofesionalnog odnosa prema obavezama, totalno je ispao iz forme, pa je rešio da sam sebi pomogne.

Kada su ga novinari pitali šta će eliminisati iz svoje svakodnevice, rekao je kratko i jasno:

- Slatkiše i porniće. Trudim se da budem bolji.

Odom je za američke medije rekao da već mesec dana ne gleda filmove za odrasle na koje je bio navučen, dodavši da želi da vodi zdraviji život. U tome mu, kako je rekao, pomaže njegova devojka i lični fitnes trener Sabrina Par.

Navodno, Odom je u životu bio sa 2000 žena, od kojih su mnoge bile striperke i prostitutke, ali sada želi da se promeni i posveti se zdravom i odgovornom pristupu životu.

Eks košarkaš Lejkersa, koji je jedva ostao živ pre četiri godine nakon predoziranja opijatima, ostaće upamćen i po tome da je na olimpijskim igrama u Atini 2004. godine koristio lažni penis na doping kontroli.

VIDEO: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐴

    21. avgust 2019 | 13:14

    Ja se nikad neću odreći pornića uz njih sam odrastao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA