Komentari

 • Rade

  Ovi Cigani glume Grobare pa kao žao ih Partizanove dece, uvukao se u vas strah kada ste videli koga sve Partizan dovodi. A, gde su to vaša deca što igraju u CZ? Vi možete stra ce a Partizan ne!!! Pecarski je devojčica dečko igra u svom uzrastu odlično za prvi tim nije pa on mora da ojača Trifunović je na pozajmici vraća se sigurno Janković pa on nije naše dete nego vaše. Naš Limar! Šta reći?! Grobar do koske! A, vaš L. Ćoki?!

  • Sumadinac

   @Rade

   E moj Rade o cemu ti to pises.Kako je moguce da ti tako nesto pada napamet kada ja poznajem unuka kraljevog lekara koji je veliki navijac srpskog kluba I kada Sam ga jedanput u razgovoru pitao kako gleda na srpske navijace on me je pogledao I rekao.Postoje navijaci srpski koji navijaju za srpski klub I oni iz kuce cveca koji navijaju za jugoslovenski klub.Pa iznad njihove lose je kuca cveca.

 • Pera

  Sled se nazire. Talijano-croat je rasturio sve što je gravitiralo od domaćih mladih igrača prema Partizanu. Za sezonu njih dvadesetak poniženih. Potrošio brdo para kako bi ispunio rodjendansku želju megalomanima oko sebe jer ne troše svoje pare. Sledeće je stavljanje katanca na klub kad se ustanovi koliku dubiozu su napravili ovi oko njega računajući limara čoveka bez karijere koji bi tudjim parama da je stvara. Teranje najtalentovanijeg igrača Pecarskog van kluba pa prevarenih Trifunovića i Jankovića neminovno vodi u loš rezultat. U košarci instant rezultati ne postoje. Ali ovaj u životu nikad nije ni stvarao a nejgov milion po sezoni će tek sesti za vrat klubu.

 • Autolimar

  Kolega Zasto to radite ti i ovaj trikiriki ? Zasto svu decu oterase ? SRAMOTA PUSTILI SMO OVOG KIKIRIKIA DA NAM SVE UPROPASTI.

  • Rade

   @Autolimar

   Ostoja je ekonomista privatni preduzetnik vlasnik firme Bavaria Motors čovek je Tata u svom poslu nikoga nije opljačkao, pokrao kao neki. Koju školu si ti završio i šta radiš u životu ako uopšte radiš?!

 • By Gy

  Ostoja, oces li ostaviti nekog srbina u Partizan. Oteraste svu Partizanovu decu.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima