≫ 

KK Partizan dočekao još jedno pojačanje (FOTO)

Vilijam Mozli sleteo u Beograd

  • 30
Vilijam Mozli Foto: MN Press

Američki košarkaš Vilijam Mozli stigao je u subotu veče u Beograd i priključiće se pripremama Partizana za novu sezonu!

Mozli je u Srbiju stigao u društvu porodice, a sa crno-belima je potpisao ugovor na dve godine. Stigao je kao slobodan igrač u Partizanu, jer je završio saradnju sa Trstom.

Iskusni centar je u junu napunio 30 godina, a tokom čitave seniorske karijere, Mozli je branio boje italijanskih timova. Nakon što je diplomirao na Nortvestern Stejt Univerzitetu, Mozli je potpisao ugovor sa Fortitudom iz Bolonje, da bi potom igrao i za Ferentino, Rekanati, Latinu, Legnano i na kraju Trst.

Vilijam Mozli Foto: MN Press

Tokom svoje koledž karijere, Vilijam Mozli je u sezoni 2010/11 bio najbolji bloker NCAA, sa 156 blokada na 32 utakmice. Bio je najbolji skakač druge italijnske lige 2015, kao i najbolji bloker, a odlikuje ga dobar skok pod košem i snažna zakucavanja. Protekle sezone imao je 7, 6 poena i 5,9 skokova i 1,4 rampe u italijanskoj Seriji A.

Podsetimo, Partizan je nedavno završio i potpis Stefana Birčevića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    25. avgust 2019 | 09:21

    Na vuka je vika a lisice meso odnesoše,kukaju da nemaju para a dovode strance,ko plaća?To govori kakvi ste licemeri, ali svakako srećno !

  • Boza JNA

    25. avgust 2019 | 10:49

    Evo jedna poruka od nas Grobara da mi crvenkapice ne budu same na komentarima. Cemu nervoza lepotani uzivaj te u vasem klubu

  • Žika Živac

    25. avgust 2019 | 10:02

    Odakle pare?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA