≫ 

Vladimir Štimac trenira sa Fenerom!

Lep gest Obradovića

  • 4

Trener Fenera Željko Obradović proširio je spisak igrača koji su došli na pripreme.

Poznato je da Obradović ume da dovede igrače koji nemaju klub, ovaj put je priliku za rad sa Fenerbahčeom dobio naš bivši reprezentativac Vladimir Štimac.

Naš stručnjak ne može da računa na veliki broj igrača zbog obaveza na Svetskom prvenstvu u Kini, pa mu fali nekoliko igrača za pune treninge.

Zato su ošli još Ivan Buva, Milan Aćimović, Karl Enstrom, Burak Ešlik, Oguz Savaš i Feđa Cukle, uz Štimca koji se odavno oprostio od nacionalnog tima.

Fenerbahče je ostao bez Marka Gudurića i Nikola Melija, a doveo je Nanda de Koloa, Lea Vestermana i Derika Vilijamsa. De Kolo je sa Francuskom, Mahmutoglu i Slukas sa Turskom i Grčkom, a ostali su već na pripremama, poput Nikole Kalinića, kog je zateklo šokantno precrtavanje sa spiska.

Štimac je na kraju prošle sezone napustio Turk Telekom, a prethodno je igrao za Anadolu Efes, Bešiktaš i Banvit, prethodno je nosio dres Crvene zvezde, Unikahe, Bajerna i Estudijantesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA