≫ 

Kreće ABA sezona u Zagrebu: Partizan ide na Megu, Zvezda protiv Primorske, ko osvaja pehar?

Ko osvaja? Možete dati glas u anketi!

  • 22

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u četvrtak u Zagrebu započinju sezonu utakmicama četvrtfinala ABA Superkupa protiv Primorske, odnosno Mega Bemaksa.

Prvi na teren hale "Dražen Petrović" izlaze Partizan i Mega, od 17 sati, dok Zvezda i slovenački tim igraju tri sata kasnije.

Ekipa Milana Tomića brani trofej, osvojen prošle godine u Laktašima u drugom izdanju, i sada je najveći favorit, pre svega zbog dolaska pojačanja kao što su Derik Braun, Džejms Gist, Lorenco Braun i drugi, što se videlo u pripremnom periodu kada je zabeležen maksimalan skor i to uz dva trijumfa nad Olimpijakosom u Pireju.

Isto tako se i Partizan znatno ojačao i ukoliko dva tima uspešno prebrode prve prepreke u prestonici Hrvatske biće viđen beogradski večiti derbi u polufinalu.

U petak su na programu utakmice Cedevita Olimpija - FMP Železnik (17 sati) i Budućnost Podgorica - Cibona (20).

Polufinala se igraju u subotu u 17 i 20 časova, a finale je na programu u nedelju u 20.00.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red Star

    26. septembar 2019 | 12:00

    I ovoga puta moram biti iskren i sagledati trenutni odnos ne navijacki vec ko je trenutno igracki bolji a to je da partizan ima daleko bolje igrace od nas sto su pokazali i na turniru koji su igrali u Rumuniji , na zalost u medjusobnom duelu sa njima procemo isto kao i u fudbalu a ako nesto ozbiljno ne preduzmemo sto se tice igrackog kadra izgubicemo na svim frontovima od njih jer su trenutno dosta ispred nas po pojedincima u svojoj petorci. Voleo bih da nisam u pravu i da gresim ali to je surova realnost za sve navijace Zvezde koji gledaju navijacki zelje a zaboravljaju da su '' zelje jedno a stvarne mogucnosti drugo ''. Bice nam kuknjave i ovde i to uskoro.

  • Ja

    26. septembar 2019 | 10:19

    Sta briga Grobare oni igraju kod kuce pred sbojim navijacima!!!

  • Dgbg

    26. septembar 2019 | 11:36

    Partizan ima najveci budzet .on osvaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA