≫ 

Micić bolji od Štimca i Kalinića: Efes srušio Fener za Superkup Turske!

Plejmejker srpske reprezentacije ubacio 16 poena uzt 9 asistencija i čak 5 skokova

  • 0
Vasilije Micić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Anadolu Efesa osvojili su Superkup Turske pobedom nad najvećim rivalom Fenerbahčeom 79:74, a srpski trio Vasilije Micić u Efesu, te Nikola Kalinić i Vladimir Štimac za Fenerbahče odigrali su solidnu utakmicu.

Micić je bio jedan od predvodnika pobedničkog tima sa učinkom od 16 poena, devet asistencija i pet skokova i od njega je u Efesu bio bolji samo Krunoslav Simon sa 22 poena (2/3 za dva i 6/6 za tri poena), dok je Brajan Danston zabeležio 15 poena.

Na drugoj strani Kalinić je takođe bio drugi strelac tima sa 13 poena, a imao je i šest skokova, dok je Vladimir Štimac na svom debiju za istanbulski tim zabeležio osam poena uz stopostotan šut iz igre (4/4) i četiri skoka. Najefikasniji bio je Derik Leron Vilijams sa 16 poena.

 
 
 
View this post on Instagram
..za tebe❤️A post shared by Vasilije Micic B.B.I.I.M.H. (@vasamicic13) on

Utakmica je praktično odlučena u trećoj četvrtini koju je Anadolu Efes dobio rezultatom 25:15. Prve dve četvrtine bile su prilično ravnopravne, u poslednjoj je, prirodno jer je jurio rezultat, Fener bio nešto bolji ali nedovoljno da ozbiljnije ugrozi vođstvo i pobedu Efesa.

Video: Haubica Vasa Micić: Računa samo one šuteve kada lopta ne dodirne obruč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA