≫ 

Otkriveno zašto je Jokićev brat davio devojku: Tražio da mu kaže s kim je sve bila pre njega!

Strahinja Jokić imao izliv ljubomore

  • 55
Strahinja Jokić, Brat Nikola Jokić Printskrin: Youtube/Denver Nuggets

Veliki šok izazvala je informacija da je brat Nikole Jokića, Strahinja Jokić (37), uhapšen zbog napada na devojku, koju je davio i prema pisanju medija u Americi, "pretio joj da će je daviti do spavanja".

Njegov otac Branislav otkrio je da je u pitanju bila bračna rasprava, a američki mediji su uspeli da saznaju i razlog svađe i napada Strahinje Jokića na ženu.

Naime, kako prenosi Njujork Post, Strahinja je napravio incident kada su u stanu bili samo on i njegova devojka. Do svađe je došlo kada je on želeo da sazna sve o ljubavnoj prošlosti svoje izabranice.

Želeo je od nje da sazna s kim je sve bila pre njega, što je ona odbijala da kaže. Kada mu je otkrila, njemu se odgovor nije svideo i nasrnuo je na nju i počeo da je davi.

- Strahinja i njegova devojka sedeli su na terasi i pili kada je došlo do rasprave. On je vikao na nju i zahtevao je da mu kaže sa kim je sve bila pre njega, što devojka nije želela. Na kraju mu je ipak rekla, a njemu se taj odgovor nije dopao.

- Zbog toga je nasrnuo na nju i počeo je da je davi. Ona je pokušala da pozove pomoć telefonom, ali joj Strahinja to nije dozvolio. U jednom trenutku uspela je da pobegne od napasnika u sobu i preko računara pošalje poruku prijatelju, koji je pozvao policiju - prenosi "Njujork post".

Podsetimo, Strahinja je imao burnu prošlost i važi za opasnog i problematičnog momka, a svojevremeno je i Nikolu Jokića dok je bio dete maltretirao tako što mu je gađao noževe oko glave.

Zbog napada na devojku Jokićevom bratu preti kazna zatvora od 5 do 16 godina.

Video: Jokićev brat poludeo zbog isključenja Nikole, hteo da uleti u teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    4. oktobar 2019 | 12:44

    Ako nisi prvi nepitaj nista. A ako si prvi neznaci da ces biti zadnji 😏

  • Mix

    4. oktobar 2019 | 13:20

    A sa kime je sve bio on, pre nje? Što više devojaka, on je frajer, zavodnik... Što više muškaraca, devojka/žena je k...a!? Neki ljudi žive u 18-om veku.

  • Tiši

    4. oktobar 2019 | 13:07

    Izgleda da mu je rekla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA