Kalinić pobegao od novinara posle meča, seo u autobus i navukao kapuljaču!

Košarkaš Fenerbahčea samo je projurio pored novinara u Štark Areni i seo u autobus

  • 33

Nije bilo lako Nikoli Kaliniću na meču sa Zvezdom, em je Fenerbahče izgubio 68:56, em su ga navijači vređali i zviždali mu tokom celog meča.

Nekadašnji košarkaš crveno-belih izgleda nije očekivao baš tako "tvrd" doček, pa nije bio raspoložen za priču sa medijima, samo je prošao pored novinara ušao u autobus i stavio kapuljaču. Usput se samo pozdravio sa nekoliko ljudi.

Video: Pogledajte izlazak Kalinića i zviždanje Delija u Areni

(Tečegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzas

    10. oktobar 2019 | 22:20

    Kakav smo narod, jadan momak

  • momo

    10. oktobar 2019 | 22:55

    Nikada Partizanovci ne bi vrijedjali svoga igraca..e moji garagani..vi sze bas NULE..i kao navijaci i kao ljudi..stidite se ako obraza imate...

  • MilenaCg

    10. oktobar 2019 | 23:59

    Nije ovo isto, Bogdan i Željko su vrijeđani samo zato što su Partizanovci, to je donekle normalno na Balkanu, takvi smo temperamentni, a moj Partizan i Zvezda su osnovani da bi bili rivali jedan drugom, svo to ludilo i strast su kod nas potpuno opravdani. Ali to ludo rivalstvo je ništa u odnosu na ono što se dešava Kaliniću. Ja kao ostrašćeni navijač Partizana stajem na njegovu stranu, jer svako ima pravo da kaže što misli, pogotovo ako je javna ličnost, obaveza je da skrene narodu pažnju, kad već na TV ne smijemo da čujemo ono što treba. Svaka mu čast na hrabrosti, jer mu zbog ovoga prijete porodici, pišu užasne grafite, izbacuju iz reprezentacije... što je to rekao za Kosovo što nije istina, dozovite se narode, pogledajte šta se dešava oko vas, nije život Zadruga.. Ja volim Partizan, ali prije svega hrabre i pametne ljude. A ovi što su ga vrijeđali su sve potpuno obrnuto od njega, oni koji ne umiju da se vode samim sobom pa im treba neko drugi da ih vodi, dno društva! Podrška Kalini od crnog-belog dijela Crne Gore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA