≫ 

Milojević pred Zadar: Mladi smo i lako nam se poljulja samopouzdanje, tražimo ga protiv Zadra

Trener Mege veruje u svoj tim pre novog izazova u regionalnom takmičenju

  • 0

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević, pred meč trećeg kola ABA lige protiv Zadra, rekao je da je taj susret prilika da njegov tim povrati samopouzdanje.

- Očekuje izuzetno bitan meč protiv Zadra, koji je kao i mi startovao sa dva poraza. Zadar je kvalitetan protivnik sa nekoliko veoma iskusnih igrača i sigurno ce želeti da reaguju na pravi način posle poraza od Krke na domacem terenu. Izgubljeni mečevi od Cedevita Olimpije i FMP-a sami po sebi nisu strašni ni neočekivani, ali igra koju smo prikazali je ispod nivoa kluba, kao i partija koje smo prikazivali u pripremnom periodu - rekao je Milojević za klupski sajt.

On je istakao i značaj ove utakmice za njegovu ekipu.

- Mlada smo ekipa, samopouzdanje se lako poljulja, ali verujem da cemo uspeti da ga povratimo u meču protiv Zadra. Za tako nešto je potrebno da energija bude na potrebnom nivou tokom celog toka meča, uz agresivnu igru u odbrani i više koncentracije u napadu. Nismo u dobroj situaciji, ali verujem da možemo do pobede protiv Zadra koja bi sigurno digla ekipu u nastavku takmicenja u ABA ligi - zaključio je Milojević.

Centar Mege Marko Simonović je izjavio da uz pravi pristup utakmici i jaku odbranu domaćin može do pobede.

- Zadar ima kvalitetnu i nezgodnu ekipu. Verujem da nas očekuje kvalitetnija utakmica, pogotovo u odnosu na prve dve gde nismo bili dovoljno čvrsti na terenu i gde smo odigrali loše, pre svega u odbrani. Takva igra nije karakteristična za nas i verujem da ćemo sa pravim pristupom meču i uz jako odbranu doći do pobede protiv Zadra koja bi nam puno znacila - izjavio je Simonović.

Meč između Mega Bemaksa i Zadra igra se u petak od 20 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica“, a ulaz će biti slobodan uz besplatne ulaznice koje će moći da se preuzmu na biletarnici Hale sportova na dan utakmice od 18:30 do pocetka meča.

Video: Trener Budućnosti posle Zvezde: Pokazali smo da ne kažem šta

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA