• 3

Evroliga hoće da ućutka Pešića: Pokrenut postupak protiv trenera Barselone!

Kari plaća ceh zbog izjava datih nakon meča sa Zvezdom

  • 3

Trener Barselone Svetislav Pešić je imao dugo izlaganje posle utakmice sa Zvezdom, naširoko je pričao o košarkaškim aktuelnostima, čak i nekim stvarima van košarke, usput iskritikovao predsednika Sindikata igrača Boštjana Nahbara, a Evroliga takve ispade ne prašta.

Dan kasnije, pokrenut je postupak protiv srpskog trenera - zbog izjave da "Nahbar nije normalan".

Pešića je reagovao na Nahbarovu ideju da ubuduće pripreme za sezonu budu značajno skraćene.

- Još nam sad Nahbar uvodi nova pravila, da bi 24. avgusta trebalo da počnu pripreme za sledeću sezonu. On nije normalan dečko, on ne zna da smo u Evropi, da nismo u NBA. Obično uzmemo od NBA ono što ne valja - grmeo je Pešić, pa dodaou, u dahu:

- Zamislite da on traži ispred sindikata igrača da ekipe počnu da treniraju 24. avgusta, a mi imamo 21. septembra Superkup Španije? Sezona počinje u poslednjoj nedelji septembra. Dakle, da imamo četiri nedelje priprema za sezonu od deset meseci? Čovek je nenormalan!.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Дејан Младеновић

    На челу УЕФЕ и фибе словенци.. они су познати да раде онако како им се нареди. Пуна подршка тренеру пршићу

  • duci

    A sta to ne valja u NBA pa valjda bi trebali da ih iskopiramo u svemu ova kosarka koja se igra u evropi je smesna pogotovo pravila skidanje lopte sa obruca namjerni faulovi ili da se produzi na 48 minuta da ne nabrajam vise malo sam se umorio od ovih trenera koji zive jos u 80tim

  • Tea Čajović

    Pešić je u pravu

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima