≫ 

Lebron Džejms hitno evakuisan zbog požara: S porodicom morao da pobegne iz kuće!

Stravični požari u Kaliforniji došli su do kuće jednog od najboljih košarkaša današnjice

  • 1
Vatra, Kalifornija Printskrin: Youtube/8 News NOW Las Vegas

Vatra koja bukti u Kaliforniji širi se velikom brzinom pa su tako na udaru i najluksuznije kuće, a jedna od njih je i Lebron Džejmsa, tako da je pre nekoliko sati počela drama porodice zvezde Los Anđeles Lejkersa.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, ali i svih vremena, našao se u problemu jer mu je policija naložila da se sa porodicom hitno evakuiše tokom noći između nedelje i ponedeljka jer je vatra blizu njihove kuće.

Više od 200.000 stanovnika ovog poluostrva je trenutno u begu od vatre i u potrazi za novim krovom nad glavom.

Kako se radi o velikom broju ljudi smeštajni kapaciteti su uglavnom već popunjeni, pa su novi tragači za krevetom u velikom problemu, a među njima jei Kralj Džejms.

On je na svom tviter profilu podelio ove informacije koje deluju zastrašujuće jer dugo pokušava da pronađe smeštaj za svoju porodicu.

Čoveče, ovi požari se ne šale! Morao sam hitno da napustim kuću i vozam se okolo sa familijom u potrazi za smeštajem. Za sada nemam sreće - glasio je prvi tvit Džejmsa.

Nakon sat vremena ponovo se oglasio da su napokon uspeli da pronađu prinudni smeštaj.

Cela drama se zbila samo nekoliko sati nakon odigrane utakmice protiv Šarlot Horentsa u Stejpls centru na kojoj je Džejms predvodio svoje Lejkerse do pobede od 120:101 sa 20 poena, 12 asistencija i šest skokova.

Video: Požar nadomak Los Anđelesa guta sve pred sobom, naređena evakuacija 100.000 ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA