Trinkijeri zadovoljan: Odbrana i skok rešili utakmicu u Limožu

Trener Partizana istakao dva bitna momenta koja su prelomila meč

  • 3
Andrea Trinkijeri Foto: Nikola Tomić

Nova pobeda Partizana u Evrokupu! U petom kolu, crno-beli su u Limožu došli do svog petog trijumfa 82:60 i jedina su ekipa sa maksimalnim učinkom u čitavom takmičenju! Parni valjak je u Francusku stigao bez kapitena Veličkovića, a u sastavu nije bilo ni Korija Voldena koji je doživeo povredu stopala.

Na konferenciji za medije, održanoj posle meča, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je rekao:

- Čestitam mojim igračima, uspeli su da pronađu način da odigraju tešku utakmicu. Znamo da je Limož na svom terenu veoma težak protivnik, da dobro trče, da su dobri fizički i da imaju puno šutera zajedno na terenu.

KK Mornar, KK Partizan Foto: Mornar/Media PRO

- Počeli smo veoma loše, sporo... Oni su bili veoma agresivni. Ali, posed po posed, vratili smo se i uspeli da smanjimo razliku u prvoj četvrtini., što je bio ključni momenat u utakmici, jer da su otišli na pauzu sa 15 poena razlike, ne bismo imali šansu da se vratimo.

- Potom smo imali dve defanzivno sjajne četvrtine, drugu i treću, gde smo zajedno primili 15 poena. Drugi ključni segment je bio naš skok u odbrani i napadu koji nam je doneo puno samopouzdanja. Verujem da smo zasluženo pobedili", zaključio je Trinkijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • horor

    31. oktobar 2019 | 07:59

    svasta citamo danas osim o maestralnom Partizanu..cak i o noci vjestica zvezde.odavno je tamo horor samo sto ne vidite da je kralj go..

  • Budak

    31. oktobar 2019 | 06:09

    CEZARE NASE IMPERIJE.

  • GP

    31. oktobar 2019 | 12:20

    E da ovakav skor imaju panteri bili bi u svim mogucim medijima sto postoje u Srbiji na naslovnim stranama. Ovako se samo nesto stidljivo napise o Partizanu, valjda neko ipak skupi dovoljno hrabrosti. Svaka cast za moj Partizan, a ove cemo ugasiti isto kao i one prethodne. Doce vreme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA