≫ 

Lebron bez dlake na jeziku o Dončiću: Ti si jedan zaje*an dr**džija

Sreli se "Kralj" i učenik

  • 0
Foto: Printscreen Twitter

Košarkaš Dalas Maveriksa Luka Dončić upisao je svoj deseti tripl-dabl u najjačoj ligi na svetu na startu druge sezone i izazvao reakciju Lebrona Džejmsa.

Dalas je igrao protiv Lejkersa, pa su se Dončić i Džejms našli jedan naspram drugog i dominirali. Lebron je ubacio 39 poena, uz 12 skokova i 16 asistencija, a Dončić 31 poen, 13 skokova i 15 asistencija.

Zbog svega toga je igrač Lejkersa Dončića nazvao "bad motherfu**er", odnosno "zaje*ani dr**džija" u ne tako doslovnom prevodu.

- Nikad ne znate koga možete da inspirišete dok igrate, ali računate na to da motivišete narednu generaciju igrača. Igranjem košarke na pravi način, uključivanjem saigrača i borba za čistu košarku, bio sam u mogućnosti da inspirišem čak i klinca koji nije iz Amerike. I to je posebno. A videli smo šta je sposoban da uradi. Njegova sposobnost da odigra i za sebe i za saigrače, skokovi, čista ljubav prema košarci, prelepo je to gledati - rekao je Džejms o Dončiću.

Lejkersi su na kraju uspeli da slave posle produžetka sa 119:110.

Video: Partizan sjajnom igrom u napadu naneo prvi poraz panterima u ABA ligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA