≫ 

Birčević: Trinkijeri nije bio ljut? Nije baš da nije...

Izjavu je dao i plej Nemanja Gordić

  • 2

Partizanu baš ništa nije polazilo od ruke protiv Venecije. Bile je to jedna od "onih" utakmica koja, i da se igrala do sutra, crno-beli verovatno ne bi uspeli da preokrenu.

Rekao je trener Andrea Trinkijeri posle meča da nije toliko ljut koliko mu je žao igrača zbog ovakvog poraza, da neće "ići u svlačionicu sa pištoljem na njih"...

Igrači su bili utučeni, razumljivo, prekinut je pobednički niz...

- Desio se taj prvi poraz, meni je malo žao što se desio pred našim navijačima - konstatovao je psole meča Stefan Birčević, uz pohavle za italijanski sastav.

- Venecija je fantastičan tim, mi smo uspeli da ih pobedimo tamo, ali danas su oni napadački bili zaista bolji. To je tim koji je dve godine skupa, prvaci su Italije... Nismo bili dovoljno dobrio da dođemo do pobede.  Pre svega smo imali pad u trećoj četvrtini, i na počeku...

andrea trinkijeri

Foto: MN Press

Ciljevi ostaju isti, Trinkijeri nije bio previše ljut...

- Pa dobro, nije da nije bio previše ljut... Ništa, ciljevi su druga faza, što bolji plasman da bi grupa kasnije bila povoljnija. Imamo četiri utakmice, još dve kod kuće i dve teške na strani. U Evrokupu igramo svasvim dobro, isključujući ovu utakmicu, ali gledaćemo da iz ove izvučemo što više pouke i da se vratimo na dobar pravac.

Svoje viđenje meča dao je i plejmejker Nemanja Gordić.

- Loša utakmica za nas. Čak i uz većim delom lošu igru u prvom poluvremenu imali smo aktivan rezultat, ali u nastavku smo potpuno pali, bili smo bez energije. Igrali su bolje, jednostavno rečeno, bolje su šutirali, bolje su trčali i sasvim zasluženo su pobedili. Mislim da je suvišno pričati o individualnom učinku nakon ovakve utakmice. Kao i do sada kada smo dobijali, dobijali smo kao tim, pa tako i sad gubimo kao tim i moramo da prihvatimo ovaj poraz, da držimo glavu gore i da idemo dalje - rekao je Gordić.

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q

    6. novembar 2019 | 09:31

    Manje pricaj vise i bolje igraj.

  • РВ

    6. novembar 2019 | 07:58

    Срамотно сте изгубили и још срамотније играли пред својим навијачима, а очекујете да играте пред пуном двораном. Ма ко да вас прати овакве јадне и бедне. Сад је било 8 000 следећи пут неће ни 5 000 не због пораза већ због срамотне ваше игре.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA