Bel nije prošao lekarske preglede u Partizanu! Trinkijeri je bio u pravu

Trener crno-belih je rekao da Bel ne može da potrči ni za autobusom

  • 9

Košarkaš Partizana Džejms Bel nije prošao lekarske preglede u Beogradu i planiranog pojačanja za tim Andree Trinkijerija neće biti.

Ugovor sa Amerikancem neće ni biti potpisan, a još ranije je bilo bojazni o stanju njegovih nogu i srca. Upravo na ovim stvarima je bio akcenat prilikom pregleda u taboru crno-belih, javlja Mocart sport.

Još na Vilanovi je bio sklon povredama jer su mu tada pukle obe potkolenčne kosti i ugrađene su mu šine, a kasnije je bilo poteškoća sa zglobovima i stopalom.

Bel je bez kluba od kraja prošle sezone kada je igrao za Budućnost, a lani je bio i član Cedevite. Tokom minule sezone je imao 8,3 poena, 2,7 skokova i 1,1 asistenciju u proseku.

Podsetimo, ovakav epilog je bio donekle i očekivan jer je trener Trinkijeri najavio da će Bel morati da bude spreman ako namerava da igra.

- Onda kada bude spreman. Znate, ekipa je, kad se takmičiš, kao autobus. On ide i ako želiš da uđeš u njega moraš da trčiš. Ja ne znam kad će to biti - rekao je Trinkijeri pre nekoliko dana kada je do medija stigla informacija o Belovom angažmanu.

Video: Birčević posle poraza od Venecije: Trinkijeri nije bio previše ljut? Nije baš da nije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Medrano

    6. novembar 2019 | 20:43

    Stiže Tepić da nas dokrajči, da uništi instituciju

  • Pil

    6. novembar 2019 | 21:06

    Pa kako covek koji nije igrao godinu dana da nebude u kondiciji,jel u instituciju kao sto je kk Partizan dolaze samo oni koji neznaju gde ce.

  • Trpko

    6. novembar 2019 | 20:52

    I bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA