Braun u neverici lupao glavom u reklame: Reakcija Zvezdinog pleja posle grešaka Čovića govori sve!

Navijači Partizana će se danima naslađivati posle derbija

  • 15

A Lorencu Braunu uopšte nije bilo lako u završnici dramatičnog večitog derbija u sedmom kolu ABA lige. Partizan je na kraju pobedio sa 75:72, ali je Zvezda imala svoju šansu za pobedu.

Filip Čović je prvo promašio ceo koš sa trojke u trenutku kada je Partizan imao poen prednosti (73:72). Crno-beli su potom poentirali, a onda je Čović u trku prilikom prijema lopte od Čarlsa Dženkinsa nagazio aut-liniju i sa dve horor sekvence presudio svom timu.

To je i izazvalo reakciju Lorenca Brauna koji je sedeo na klupi i počeo u očaju da lupa glavom u reklame ispred sebe.

Jasno je stavio do znanja šta misli o izboru drugog pleja svoje ekipe, koji ove sezone, što u Evroligi, što u regionalnom takmičenju nije baš sav svoj.

Video: Filip Čović upropastio Zvezdi šansu da u finišu pobedi Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    18. novembar 2019 | 02:04

    JA kritkujem Čovića (Nebojšu), Zvezdu .. više nego vi, ali ovo je ipak jadno da u ovakav kontekst stavljate reakciju Brauna. Jeste baš je lupao glavom zato što je stavlja do znanja šta misli o izboru drugog pleja svoje ekipe. Uzgred njegova igr anije ništa bolja od igre tog drugog pleja i sam je upropastio gomilu utakmica, poslednju pre 2 dana. Igrače treba trenutno poštedeti kritika i skoncentrisati se na Nebojšu i na njegove trenere. Oni su direktni krivci za ovakvo rasulo. Tomić kao da nije bio sa ekipom tokom prirema, a ovaj Gavrilović tek nema pojma. Može da crta i objašnjava koliko god hoće na tajm autu, ali problemi u Zvezdinoj igri se popravljaju na treninzima i tu do izražaja dolazi trenersko znanje i veština. Ekipa iz utakmice u utakmicu deluje sve gore, a to je zato što sve ekipe priodno napreduju kako sezona odmiče.

  • dragan pg

    17. novembar 2019 | 22:49

    Pa hteo da bude tatin junak

  • znamo vas

    17. novembar 2019 | 22:34

    zar je neko normalan ocekivao pobjedu zvezde..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA