• 6

Divac nije doveo Luku Dončića u Kingse zbog oca?

Najnovija teorija na temu koja je trenutno najaktuelnija u SAD

  • 6

Novinar ESPN-a Tim Mekmejhon izneo je svoju verziju priče zašto Sakramento Kingsi nisu uzeli Luku Dončića na draftu, iako su mogli!

Podsetimo, Vlade Divac je kao generalni meandžer Kingsa izabrao Marvina Beglija kao drugog pika, dok je Dončić kao treći otišao u Atlantu. Zatim je prosleđen Dalasu gde trenutno i igra.

- Koliko ja znam, činjenica da je Vlade poznavao Luku i njegovog oca Sašu bila je presudan faktor u konačnoj odluci. U osnovi, nije sagledao kompletnu sliku. On nije imao dobar odnos s ocem i vodio se onom starom: kakav otac, takav sin. Ali ne, Luka je drugačiji. Pogrešna odluka, Vlade - rekao je pomenuti Mekmejhon.

Međutim, pitanje je da li je Dončić uopšte i hteo u Kingse s obzirom na to da nije ni dostavio svoje zdravstvene podatke Sakramentu.

Opširnije o tom ekkao je Divac propustio priliku mogli ste nedavno da čitate na Telegrafu. Ukoliko niste, OVDE možete pročitati analizu.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • CoaN

    Pravdace ga Žeks, nate, Doncic je slabiji od Hilda, Bogdana, Foksa, nate... E ne dovedes najboljeg igraca sa ovih prostora ikada, "bravo genije" Vlade.

  • Zabar

    Jos ova sezona i teraju njega napolje. Posto opet nece uci u top 8

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima