≫ 

Vestbruk sramno gurnuo Dončića van terena: NBA zvezde ne umeju da podnesu Lukinu dominaciju!

Neke NBA zvezde se baš i ne mire sa dolaskom novog asa

  • 5

Velike NBA zvezde polako shvataju da ih Luka Dončić prevazilazi, iako ima samo 20 godina. Pojedini se ne nose baš najbolje sa time, poput Rasela Vestbruka.

Dončić se poigrao sa Hjustonom, šetao je Hardena, došao do novih rekorda, a pri +20 razlike u trećoj deonici, Rasel Vestbruk je prvo "popio" blokadu, posle čega je pokušao da se iskupi u odbrani.

Izabrao je pogrešan način, Luka Dončić je u kontri asistirao, a u tom trenutku ga je Vestbruk odgurnuo, a slovenački igrač se zaleteo i uspeo je samo da promeni pravac kako ne bi pao na klupu Rokitsa.

Nije delovalo da ga ovako nešto može poremetiti, odavno igra kao da je iza njega decenija iskustva, a odavno bez preteranog respekta ulazi u duele sa najvećim zvezdama.

Video: Dončić poslao Hardena po burek

Dragan Šakota danas (18.00) debituje na klupi Zvezde protiv barskog Mornara koji ima identičan skor kao crveno-beli (4-3). Ipak, u pitanju je tim koji je pet puta gostovao Zvezdi i svih pet puta izgubio. Kvota na čistog keca je 1,15, a na pobedu domaćina s više od 11,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mornar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ekom

    25. novembar 2019 | 11:53

    Luka samo trpaj predopingovane amere

  • Lipocertus

    25. novembar 2019 | 12:18

    A zasto je nama bitan Doncic da svako jutro moramo citati vesti o njemu? Je li on Srpski kosarkas??? Ili ga preporucuje za naslovne strane to sto mu je otac srpskog porekla?

  • РВ

    25. novembar 2019 | 18:05

    Дончо страшан кош играч. Само на овој утакмици мени се чини да они једноставно и не играју одбрану. Само се испуцавају, ко мање промаши тај и победи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA