Jagodić Kuridža korak bliže Zvezdi posle ispisnice, ali žele ga i drugi klubovi iz vrha ABA lige!

Dosadašnji centar Primorske dobio je papire i slobodan je u izboru novog kluba

  • 25

Nije tajna da Crvena zvezda želi doskorašnjeg centra Primorske, Marka Jagodić Kuridžu, koji je korak bliže Malom Kalemegdanu posle ispisnice koju je dobio u timu Kopra.

Kuridža je po indeksu korisnosti bio drugi najbolji igrač ABA lige sa prosekom od 13.6 poena, 8 skokova i 2,6 asistencije i nema sumnje da bi bio značajno pojačanje za crveno-bele u reketu.

Zvezda uveliko pokušava da "završi" posao i da dok traje period u kojem mogu da izvrše transfer, kako bi pojačali tim pred drugi deo sezone u kojem će se grčevito boriti za plej-of.

Međutim, trenutno još ništa nije dogovoreno, pošto Jagodić Kuridžu žele još neki klubovi iz vrha ABA lige, pre svih Cedevita Olimpija i Mornar, a nije isključeno da postoji interesovanje još nekog kluba.

Zvezda svakako ima "pol poziciju" i nije isključeno da u narednih dan-dva bude dogovoren dolazak centra, ali interesovanje drugih klubova bi moglo da pokvari planirani posao.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x-XpLoSiivE-x

    17. decembar 2019 | 12:52

    Kako ovo ljepo zvuci "grcevito boriti" e sad ove sezone za plej of a ako Bog da srece sljedece sezona za opstanak pa mozda OPET ISPADNETE IZ ABA LIGE pa se opet fuzirate...mozda sa cedevitom, nista ne smije da nas iznenadi....kk cedevita olimpija zvezda zeleznik....zvuci realno 🤣

  • Navijac

    17. decembar 2019 | 12:46

    Ovo je samo prvi korak stvaranja evropske Zvezde a po uzoru na velikog maga Zmaga Sagadina.....

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    17. decembar 2019 | 12:28

    У пакету и њега и Шишка

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA