≫ 

Kampanja limarskih radionica, odvratno ponašanje grupica: Zvezdina oštra poruka posle Olimpijakosa!

 ≫ 

Crveno-beli jasno i glasno poručili da neće sededti skrštenih ruku na nove provokacije nezadovoljnog dela navijača

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Uvek Zvezdas nikad Delija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maki

    21. decembar 2019 | 20:50

    Najjači su ovi što se prave već 6 godina da spavaju i kako ne postoji to da su ih Zvezda i Nebojša zgazili kao mrave... Postoji ,postoji to se vidi po vašoj mržnji.. Nebojšu mrzite ali kako priznati da ga cjenite..Nikako...2020 opet opet opet Kalemegdan.

  • Uvek Zvezdas nikad Delija

    21. decembar 2019 | 20:27

    1. Svakome ko vredja Filipa i podsmeva se Nebojsi zelim da ima sina i da dozivi da tog sina pred njegovim ocima neko vredja. 2. Ti koji su poneli takav transparent, su ljudi koji ne navijaju za Zvezdu. Nisam siguran ni da znaju sva pravila kosarkaske igre 3. Ovde na sajtovima , najvise poruka protiv Zvezde ostavljaju navijaci Partizana koji su instruirani i placeni da to rade da bi oslabili Zvezdu. Ne udaraju slucajno bas na Filipa iako i ostali igraju lose. 4. Ako ste naivni i podpadate pod njihove provokacije, i treba da vas izbace iz hale.

  • Repac Plandiste

    21. decembar 2019 | 20:17

    Da budem iskren navijaci Partizana na celu sa Ostojom, svi redom pripadnici pristojne postene normalne i napredne Srbije jesu isfrustrirani i spremni na sve ne bi li nekako skinuli Zvezdu sa vrha. Verovatno i deo njih pali vatru i raspiruje svadju u slucaju Filipa Covica. Ipak najveci je sukob medju samim Zvezdasima. Filip je odigrao odlicno protiv Partizana i Buducnosti u zavrsnici ABA lige prosle godine. U EL je u ekipi Zvezde Filip najslabija karika. Trener to treba da prepozna, redukuje minutazu, kao sinoc recimo ili mu zasluzeno minutazu poveca kao u Moskvi. Navijaci bi trebali da budu sesti igrac i daju vetar u ledja ekipi, a ne da im preokupacija bude pljuvanje, psovanje, ruzenje i vredjanje sopstvenih igraca. To ne znaci da nemaju prava da mu zvizde i da ga kritikuju ali decko nijednim gestom nije uvredio navijace, i dao im povod za ovakvu harangu. Ok, ne zna i nema kvalitet trudi se i bori, cuti i trpi. Garantujem da ima na desetine tih kriticara koji su do pre mesec dana krpili i terali iz kluba i Lorenca Brauna. Bodrite klub, podrzavajte ali i kritikujte igrace no imajte meru u jednom i drugom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA